Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka tez tak myślę żebyś poszla w piątek. Jeden dzień nic nie zmieni a trafisz do dobrego lekarza.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
malawiki normalnie czytasz w moich myślach
jutro zapisze się na 18 listopada i w koncu będę mogła zawidnieć na naszym kalendarzu
Jesli chodzi o gonapeptyl to ja znosiłam go dobrze. Gorzej było jak doszedł Gonal F. Czułam sie po nim fatalnie. Nie musiałam nic mówić mój wygląd mówił sam za siebie. Nawet dziewczyny w rejestracji dopytywały o samopoczucie bo widziały że wyglądam tragicznie. Żałowałam że nie wizięłam zwolnienia na stymulację. -
nick nieaktualny[email protected] wrote:Ja w sobotę idę do dr.Malarkiewicz-jeszcze jej na oczy nie widziałam.A w poniedziałek znowu do dr.Zbrocha.Zobaczę jak moje jajeczka rosną.
Dobrze znosiłyscie branie gonapeptylu?Mi ciągle albo zimno albo gorąco,w nocy zlewa mnie pot.Tez tak mialyscie.
Ja np. biorę Menopur i żadnych objawów nie mam.
Karcia - ja też tak czasem mam, że mąż mnie wkur..., ale ja z tych, co raczej przemilczą, pobluzgają w myślach i mi przechodzi.Karcia lubi tę wiadomość
-
Ja biorę menopur ale u mnie ostra menopauza po gonapeptylu,estradiol miałam niziutki i lekarz tez pytał jak się czuje.Tylko te uderzenia gorąca.Dziś spac w nocy nie mogłam.Zobaczę jak będzie dalej.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualnyOstatnio dziewczyny z Artemidy dały Ona 84 kartkę z rozpiską dni w jakich przyjmują lekarze. Dzielę się z wami:
poniedziałek: Dr Zbroch i Dr Skłodowska
wtorek: Dr Ramel
środa: Dr Domitz, Dr Ramel i Dr Malarkiewicz
czwartek: Dr Domitz i Dr Przybyłowicz
piątek: Dr Waśniewski
sobota: Dr Przybyłowicz, Dr Malarkiewicz i Dr SkLodowska
Na pewno to nie jest jakiś sztywny grafik, bo u nich to wiadomo, że odstępstwa od normy zdarzają się częstoWiem, że np. teraz przez 10 dni nie będzie Dr S, bo mi wczoraj mówiła.
e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
28:Karcia-starania naturalne
Listopad
1:Izaura-rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
9:ana1122-punkcja
12:Malawiki podglądanie
13:makumba-betowanie
14:Malawiki podglądanie
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin poroduProwadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Karcia wrote:ona84 tak miałam dwie iui i po 2 stwierdziłam że szkoda kasy na tego typu zabiegi.
Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Za uiu tylko kasę biorą a nic to nie daje.W artemidzie przynajmniej wiesz ze jest zrobiona dobrze.Bo tam gdzie ja robiłam to porażka.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Ale większość lekarzy podchodzi właśnie w ten sposób żeby najpierw spróbować mnie inważnej metody-tylko ze jest mała skuteczna.Chociaż jak widać i ivf może się nie udać.
Karcia lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Nam androlog odradzał IUI ze względu na słabe wyniki męża.Potem dr W jeszcze wspomniał o IUI jako,że jest mniej inwazyjne i może warto jednak spróbować,ale jak poszłam na wizytę i powiedziałam,że jednak IVF od razu to nie robił problemów.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Mi dr W tez zalecal 4 iui. zrobilam 2 i juz przy 2 jak bylam na wizycue u dr.Z to powiedzial ze to nic nie da i zeby pomyslec o in vitro.
-
Polopiryna a ty juz na zwolnieniu czy jeszcze do pracy chodzisz.
-
Ja po wczorajszej wizycie mam mieszane uczucia. Wiem na nastepne in vitro to troche poczekam bo dr zaleca schudnac. A to nie bedzie takie proste. Chcialam podejsc w marcu kwietniu ale czy mi sie uda to nie wiem. Chcialam porobic genetyke ale dr Z odradza i mowi ze to nie potrzebne zeby lepiej skupic sie na schudnieciu i to da efekty. Sama nie wiem czy porobic lepiej te badania bo tak na prawde ja nigdy nie poronilam.