Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana to ja się porelaxuje za ciebie..: mam ciepłą herbatkę owocową i czekoladem wedla Tiramisu mniammm cieplutko w domu i szarak-mruczek w nogach... a na dworze mróz..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
o nie małgoś nie rób mi tego aby nie czekoladę nie znęcaj się na de mną bo ja na diecie jestem
. Ana no właśnie kurcze blaszka nawet filmu dziady nie puszczają tylko suche gazety. Drogę wspominam fatalnie i kolejny raz już bym się nie zdecydowała remonty dziury myślałam że za chwilę coś z gubię jakiś jajnik czy coś po jeździe bod blokiem wyłam normalnie z bólu bo wysiąść nie mogłam no ale czegóż to człowiek nie zniesie.
Karcia -
Karcia wrote:o nie małgoś nie rób mi tego aby nie czekoladę nie znęcaj się na de mną bo ja na diecie jestem
. Ana no właśnie kurcze blaszka nawet filmu dziady nie puszczają tylko suche gazety. Drogę wspominam fatalnie i kolejny raz już bym się nie zdecydowała remonty dziury myślałam że za chwilę coś z gubię jakiś jajnik czy coś po jeździe bod blokiem wyłam normalnie z bólu bo wysiąść nie mogłam no ale czegóż to człowiek nie zniesie.
ps. jeśli chodzi o dietę to wystarczy 5 posiłków mniejszych jeść dziennie i co najmniej ostatni powinien być 2 godziny przed snem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 22:41
Karcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
heh ale też mają trochę przekichane bo tak na zawołanie muszą. Pamiętam jak w artemidzie facet oddawał nasienie to siedział tam z 30 min a jego kobitka myślałam że padnie ze wstydu bo aż babki z recepcji sprawdzały czy nic mu się nie stało
ana1122 lubi tę wiadomość
Karcia -
Karcia wrote:och jak ja bym opieprzyła jakoś skromną czekoladkię milki z karmelem nie dużą tylko tą taką 300g heh01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Karcia wrote:Małgoś ja jem 2 posiłki rano i obiad i razem to może z 700 kalorii a ta cholera stoi od tygodnia i mam zamiar skoczyć z okna
zero sosów,majonezy i chleba pszennego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 22:49
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Małgoś nie kop leżącego MARCHEWKĘ ? daleko jej do czekolady heh
,lubię wszystkie programy o odchudzaniu ale niestety nie mam tego programu, węglowodanów staram się nie jeść choć są wszędzie ale z kotlecików za chiny nie zrezygnuję...
malgos741 lubi tę wiadomość
Karcia -
Karcia wrote:Małgoś nie kop leżącego MARCHEWKĘ ? daleko jej do czekolady heh
,lubię wszystkie programy o odchudzaniu ale niestety nie mam tego programu, węglowodanów staram się nie jeść choć są wszędzie ale z kotlecików za chiny nie zrezygnuję...
-
Karcia wrote:Małgoś ja jem 2 posiłki rano i obiad i razem to może z 700 kalorii a ta cholera stoi od tygodnia i mam zamiar skoczyć z okna
-
Karcia gdzie mieszlasz w olsztynie?bo bym cie zabierala na narszo -biegi podkrecisz metaboliz i zacznie leciec waga w dol.jedz rano platkibowsiane lub2kromki chleba ra owego pozniej owoc jogurt naturalnu.ibiad i kolacje ale by miala z150-200cal.bo przez2posilki waga nie spadnie bo odklada sie dlatego ze dajesz organizmowi malo cal.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny