Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
I ile komórek u ciebie zostało?Makumba wrote:Miałam podobną sytuację. Tyle ile widzieli, tyle pobrali i też miałam niedużo komórek, bo 5. Stresik wraca jak słyszę Twoją historię.
-
Mąż mówił że tam tragedia nie można się skupic i jeszcze net mu tam nie działal. Powiedział że artemida to przy tym rarytasKarcia wrote:ana ja miałam punkcję w piątek a w niedzielę rano ok 10 dzwonił dr Z. A jak tam mąż poradził sobie bez pomocy ?

-
Karcia wrote:No i mamy zimę śnieg sypie
, święta już niedługo.
A u mnie nie pada
Karcia lubi tę wiadomość
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
To trzymam kciuki. Czujesz coś? A masz jakieś mrozakiMakumba wrote:Chyba zrobię w sobotę, bo w nd mam przepisowo robić test z moczu. To czekanie 2 tygodnie, to dopiero wyzwanie.
? -
Zna tzrzymam i zaciskam wszystko co się da...
ps i nas też sypie..
ana1122, Karcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
U mnie też sypie za oknem

ana trzymam kciuki
U mnie mąż narzekał strasznie po oddaniu nasienia jak robiliśmy badania w Gdańsku w klinice Invicta. Mówił,że tragedia bo obok były gabinety innych lekarzy i ludzie czekających do nich (nawet nie związani z leczeniem niepłodności) i wszyscy patrzyli na niego i wiedzieli dobrze w jakim celu tam idzie.
ana1122, asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
-
Brawo Ana
Oby dalej dobre wieści były 
Ano sypie w p**du. I znając życie, to w listopadzie będzie zima, a w grudniu na święta pewnie dupa blada
Karcia lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui 
06 - 11.10.2016 - I IVF