Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana kciukaski☺
-
Dziewczyny które robily genetyke jakie byly podstawy do tego zeby ja robic? Czy tak jak ja na wlasna reke bo juz nie wiecie czemu nie wychodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 08:14
-
eni33 wrote:Dziewczyny które robily genetyke jakie byly podstawy do tego zeby ja robic? Czy tak jak ja na wlasna reke bo juz nie wiecie czemu nie wychodzi.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ana1122 wrote:Dzięki Dziewczyny. Hihi ja tu Z 4 jajkami mówię O bolu to co wy czułyscie Już sobie wyobrażam przy tylu jajkach
trzymamy kciuki za Ciebie i Twoje komoreczki!
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ana, kciukasy zaciśnięte.
Karcia, przy takim podejściu jojo masz jak w banku. Nie odmawiaj sobie węglowodanów, ale tych dobrych. Jedz owoce, ziemniaki (tylko raczej bez sosu), makaron. Postaraj się nie traktować tego jakbyś sobie czegoś odmawiała, tylko jako zmianę stylu życia. Ja zaczęłam chudnąć jak przestałam się katować, a zaczęłam normalnie racjonalnie jeść. To wymaga sporo pracy na początku, ale potem wchodzi w krew. No i ruch jest ważny, ale tego chyba nie muszę ci mówić19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
malgos741 wrote:Mi dr Z kazał zrobić kariotyp po nieudanym ivf, u mnie komórki nie wytworzyły ciałka kierunkowego....
-
Ana z niecierpliwością czekamy na relacje
. JA i biedgi Ona jak chyba bym się zasapała na śmierć jestem z Mławy i chciałabym się zapisać do jakiejś grupy odchudzających np na basen.Polopiryna powiem Ci że jadłam normalnie wszystko wcześniej i też chudłam ale wyczytałam że wyeliminowanie węglowodanów przy pcos pomoże zajść w ciążę przy pcos bo podobno przez to że za dużo cukru czyli też węglowodanów dostarczałam to nie miałam wtedy tych komórek tak gdzieś wyczytałam
no ale same powiedzcie co to za objad bez ziemiaków.
Karcia -
Hmm, Karcia, ja czytałam o ograniczeniu przetworzonych węglowodanów, nie całkowitym ich wyeliminowaniu. No i posiłki muszą być regularne i zbilansowane, a przy 700kcal nie jakoś tego nie widzę. Rozwalisz sobie gospodarkę hormonalną jeszcze bardziej, a przecież nie na tym Ci zależy.19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Dziewczyny jestem już po pobrali te 4 komórki I teraz czekamy na telefon. Jak będzie wszystko ok to transfer w 2 lub 3 dobie. Dobrze trzymacie te kciuki więc trzymajcie dalej żeby doktor dzwonil z dobrymi informacjami. Dzięki że jesteście
asiastokrota, polopiryna, Karcia, Makumba, nadziejka88, Asia08, malgos741, Izaura, asia-m-b, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny w diecie nie do końca chodzi o ilość pochlanianych kalori,tylko o indeks glikemiczny danego produktu i nie łączenie jednej grupy z druga.Ziemniaki owszem ale jako samodzielny posiłek.Jesli mięso to tylko z warzywami-gotowane lub surowe.Ryz-ktorym możesz się najeść jako podwieczorek z owocami żeby było słodkie.Kazdy rodzaj produktu jest nam potrzebny.Wyeliminuj cukir-zastap go stewià,odstaw białe pieczywo,jedz duzo jaj,grejfruty i czerwone mięso.Nie możesz chodzić głodna bo to się na tobie zemścić ogromną nadwyzka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 11:52
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902