Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
polopiryna wrote:Makumba, a na jakim jesteś etapie według tej rozpiski, co wrzuciłam?
Nie rozumiem? 13.11 wg lekarza mam zrobić test z moczu. I chyba podjadę do miejskiego w sobotę 12.11. zrobić betę. Będzie ok, prawda? 13.11 Miną 2 tygodnie od podania zarodkow w 2 dobie. -
eni33 wrote:Dziewczyny które robily genetyke jakie byly podstawy do tego zeby ja robic? Czy tak jak ja na wlasna reke bo juz nie wiecie czemu nie wychodzi.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:Nie rozumiem? 13.11 wg lekarza mam zrobić test z moczu. I chyba podjadę do miejskiego w sobotę 12.11. zrobić betę. Będzie ok, prawda? 13.11 Miną 2 tygodnie od podania zarodkow w 2 dobie.
Z tego, co piszesz, w sobotę powinno już coś wyjść. Trzymam kciuki
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Karcia wrote:Ana z niecierpliwością czekamy na relacje
. JA i biedgi Ona jak chyba bym się zasapała na śmierć jestem z Mławy i chciałabym się zapisać do jakiejś grupy odchudzających np na basen.Polopiryna powiem Ci że jadłam normalnie wszystko wcześniej i też chudłam ale wyczytałam że wyeliminowanie węglowodanów przy pcos pomoże zajść w ciążę przy pcos bo podobno przez to że za dużo cukru czyli też węglowodanów dostarczałam to nie miałam wtedy tych komórek tak gdzieś wyczytałam
no ale same powiedzcie co to za objad bez ziemiaków.
dasz rade
Karcia lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:Dziewczyny jestem już po pobrali te 4 komórki I teraz czekamy na telefon. Jak będzie wszystko ok to transfer w 2 lub 3 dobie. Dobrze trzymacie te kciuki więc trzymajcie dalej żeby doktor dzwonil z dobrymi informacjami. Dzięki że jesteście
✊✊✊
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Karcia da sie ja ziemniakow nie jem.od 5 lat tulko okazjonalnie u rodzicow na obiedzie a sama w domu robie je raz na 1.5 miesiaca albo i rzadziej i jak robie zupe. Da sie zastapic ziemniaki kasza ryzem kalafiorem brokulami. Warzywami na patelnie albo bukietem mrozonych warzyw na parze. I wcale mi ich nie brakuje
dasz rade
Ale ziemniaki są pyszne i zdrowe, szczególnie ze skórkąTrzeba je jeść tylko same
Karcia zaczynaj każdy dzień szklanką wody, najlepiej z cytryną, podkręcisz sobie metabolizm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 16:27
Karcia lubi tę wiadomość
-
Wiem ze sa zdrowe i czasami je jem
ja odrzucilam ziemniaki z wygody bo kasze po pracy w 20 min ugotuje a ziemniaki jeszcze trzeba obrac to obiad bylby wogole o 18
Karcia, Makumba lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Wy macie kotki a ja mam psa, wabi się MIODEK
ana1122, asia-m-b, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dziewczyny chyba wiem czemu doktor W teraz nie było W artemidzie w Olsztynie. Chyba się doszkala bo był dzisiaj przy punkcji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 21:05