Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Dziewczyny chyba wiem czemu doktor W teraz nie było W artemidzie w Olsztynie. Chyba się doszkala bo był dzisiaj przy punkcji01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
e_mil_ka wrote:Ana jak to nie ma? Miałam zapisać sie do niego na wizytę
-
Zauważyłam tez, ze mniej go w Artemidzie jak wkleilyscie tą rozpiskę. Wczesniej był we wtorki i w piątki z tego co pamietam. A tez pani Ania w gabinecie jego powiedziała,ze od listopada doktor ma krócej przyjmować u siebie. Moze wszystko łączy sie w całość
-
e_mil_ka wrote:O matko ale mnie wystraszyłaś.
-
Makumba kibola wkleję w piątek
on wygląda jak psiak co gratkę reklamuje tylko mniejszy
.Ana lepiej xs niż XXXXXXXXXXL
, asiastokrota tego psiaka Shi Tzu co szukałam mu domu to mama moja się zlitowała i go wzięła Twój jest identyczny ( bo ta sama rasa )tylko ten jest czarno biały i teraz to inny pies normalnie szczęśliwy tylko ta rasa ma takie smutniutkie oczy no i jak on strasznie chrapie gorzej niż nie jeden facet
asiastokrota, ana1122, polopiryna, Makumba lubią tę wiadomość
Karcia -
Makumba imię oczywiście wymyśliłam ja, mój mąż chciał go nazwać Irokez
Karcia super że mama wzięła tego biedaka, od żyje teraz. Wszystkim rozpowiadałam że trzeba go ratować nikt się jednak nie zdecydował. Mój wzdycha jak zasypia, strasznie mlaszcze i oczywiście rozpycha się w łóżkuOczy faktycznie mają smutne, moi rodzice twierdzą że patrzy się na nich miłosiernie
ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
malgos741 wrote:Ana a jak ty się czujesz?
Jestem przerażona tym Jak dużo par ma problemy Z płodnościa. przy mnie do rejestracji zgłosiło się 6 par. masakra. Myślałam że będę sama A tu tyle osób -
Ja jak byłam na punkcji to podobni było około 5 par. Przy okazji wizyt w Artemidzie tez sie okazało ile osob znajomych tez tam chodzi... A wczesniej by sie nie pomyślało, ze tak duży problem jest wsród par.
-
ana1122 wrote:Podobnie Jak przy histeroskopii. Brzuch boli I jajniki też. Trochę mam ciężko chodzic bo ciągnie mnie tam wszystko Ale poza tym to dobrze:-)
Jestem przerażona tym Jak dużo par ma problemy Z płodnościa. przy mnie do rejestracji zgłosiło się 6 par. masakra. Myślałam że będę sama A tu tyle osób01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
asiastokrota a ja myślałam że to tyle ten tak mlaszcze
normalnie masakra jakaś jak zasypia to chrapie i mlaska że spać nie idzie a je tyle co wilczur
. Ja też nie mogę patrzyć na krzywdę zwierząt jak widzę jakiegoś psa wypuszczonego to bym je zbierała wszystkie.Ach Ci faceci oni to mają fantazje do tych psich imion aż strach im dzieciaka powierzyć żeby mu imię wymyślili mój np od lat ma wybrane imię Wiktoria i mówi że innej opcji nie ma a tyle tych Wiktorii jest że już na wymioty zbiera
asiastokrota lubi tę wiadomość
Karcia -
Ja mam kroliczka ma ma imie Mini.czasami mowie do niej co moj pieseczku bo wolam ja i przylatuje jak piesek hehe.ostatnio bylam w schronisku psy na spacer wziasc,sama nie mam a bym chciala,ale nas calymi dniami nie ma.
Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
-
Karcia wrote:asiastokrota a ja myślałam że to tyle ten tak mlaszcze
normalnie masakra jakaś jak zasypia to chrapie i mlaska że spać nie idzie a je tyle co wilczur
. Ja też nie mogę patrzyć na krzywdę zwierząt jak widzę jakiegoś psa wypuszczonego to bym je zbierała wszystkie.Ach Ci faceci oni to mają fantazje do tych psich imion aż strach im dzieciaka powierzyć żeby mu imię wymyślili mój np od lat ma wybrane imię Wiktoria i mówi że innej opcji nie ma a tyle tych Wiktorii jest że już na wymioty zbiera
Co do imion dla dzieci to my kiedyś założyliśmy się kto znajdzie najdziwniejsze imię dla dziecka istniejące w kalendarzu. Wygrałam
Znalazłam imię dla chłopca ODO (nie pomyliłam się w pisowni
) jest takie imię. Wszyscy nasi znajomi i rodzice wiedzą że jak będzie chłopiec to będzie ODO hi hi. Mój mąż jest wielkim fanem komiksów i filmów o super bohaterach, przed ostatnią próbą powiedział że jak się uda to nazwiemy dziecko GOTHAM (miasto Batmana)
więc wiem coś na temat wymyślania imion przez facetów
Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ja kiedyś w kalendarzu znalazłam Rościgniew
A jeszcze Idzi jest dobre
Z kolei mój brat jak spodziewał się pierwszego dziecka, to żartował, że dziewczynka będzie Emalia, a chłopiec LuminalMakumba, ana1122, Karcia lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF