Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena jak to nic nie podziałalo?
Doktorek sam był zdziwiony bo Myślal że dziś będzie ostry spadek estradiolu a tu ja mu przyniosłam po 300 na jedna komórkę. Stwierdził że to mógł być błąd laboratorium -
Karcia wrote:ach te czerwone fotele na salce gdzie się czeka na punkcję tęsknie za nimi wygodne były heh
-
ana ja pamiętam jaka ja chodziłam zmęczona ale jednocześnie szczęśliwa że już tak blisko i może będę w końcu mamą jak budziłam się to z uśmiechem na twarzy, no ale później to już wcale wstawać nie miałam po co. Bo to tak jest że czujesz że największe pragnienie, szczęście jest blisko a kiedy się to nie udaje to człowiek się nie może pozbierać bo jego szczęśliwy świat runął ale szczerze ja jakieś takie mam przeczucie że Ci się uda nie wiem dlaczego ale wierzę w Ciebie bardzoooKarcia
-
Karcia wrote:ana ja pamiętam jaka ja chodziłam zmęczona ale jednocześnie szczęśliwa że już tak blisko i może będę w końcu mamą jak budziłam się to z uśmiechem na twarzy, no ale później to już wcale wstawać nie miałam po co. Bo to tak jest że czujesz że największe pragnienie, szczęście jest blisko a kiedy się to nie udaje to człowiek się nie może pozbierać bo jego szczęśliwy świat runął ale szczerze ja jakieś takie mam przeczucie że Ci się uda nie wiem dlaczego ale wierzę w Ciebie bardzooo
Karcia lubi tę wiadomość
-
Jeśli naprawdę jest Bóg to na pewno (bardzo chce w to wierzyć) nam wszystkim to wynagrodzi małym różowym bobaskiem albo i dwoma na raz
kurczę jest tyle bliźniąt teraz że jakaś plaga normalnie ale to tylko świadczy o tym że ludzie mieli problem z zajściem i też się leczyli.
ana1122 lubi tę wiadomość
Karcia -
Ana wierzę że się uda, będę zaciskac co się da. ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 23:46
ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Ena jak to nic nie podziałalo?
Doktorek sam był zdziwiony bo Myślal że dziś będzie ostry spadek estradiolu a tu ja mu przyniosłam po 300 na jedna komórkę. Stwierdził że to mógł być błąd laboratorium
Super z tym estradiolem. Będziemy z Tobą myślami jutro. A o której wczoraj wchodziłaś do gabinetu. Pewnie się widzialyśmy, bo ja tam od 11 byłam.
Nadziejka masz rację - ciężko te dawki ustalić. Muszą teraz zadziałać! Już nie chcę kłód pod nogi -
malgos741 wrote:Ana jeszcze jeden dzień...
malgos741 lubi tę wiadomość
-
słomka :) wrote:Ja na punkcję poszłam w gaciach i anestezjolog się ze mnie śmiał, ze do ginekologa w gaciach...
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:ana jutro o tej porze już będzie po
i znów czekanie