Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to nie lubię jechać W trasę. Zawsze mam czarne myśli że kapcia złapiemy I się spoznimy. Dlatego już dziś wyjeżdżamy. Na wariackich papierach
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Ana gratuluję twoje robaczki dobrze sobie radzą, musi się udać.
Makumba testujesz jutro?
ana1122 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Mnie już powoli zaczynają pobolewac jajniki,dziś piąta dawka menopuru.Tak ciekawa jestem co tam już rośnie.
Dzis mnie wzięło na oglądanie wózków, łóżeczek-musi się udać, nie ma innej opcji.
Makumba masz jakieś przeczucie,?
ana1122 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Malawiki Jak bolą to znaczy że ładne jajca będa pij dużo wody. Trzymam kciuki.
Ciekawe czy mogą podać mi 2 zarodki?
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Nagietka tak mam, myślę, że się udało
Wariatka ze mnie!
Jutro sprawdzę. Pojadę na betę. W niedzielę miną 2 tygodnie od transferu, powinno byc OK.
Z nerwów chyba, bo to chyba nie niedobór witamin na miły bóg,, od wczoraj drga mi w zewnętrznym kąciku oko. Zwariuję. Non stop kolor.
asia-m-b lubi tę wiadomość

-
Makumba byłoby super,oj jak wam dziewczyny zazdroszczę ze juz jesteście tak daleko.
Ana ja też myślę o dwóch zarodkach, pogadaj z doktorem może warto by było sprobowac.
Staram się pić dużo,woda mi nie idzie ale Soczki i herbatkę,najlepiej zielona.Jajek może być mało aby dobre były. Jesteśmy jak kury znosząc złote jaja...Te dzieci są dla nas tak cenne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 13:12
Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny
-
Makumba ja Też myślę że się udało. Trzymam kciukiMakumba wrote:Nagietka tak mam, myślę, że się udało
Wariatka ze mnie!
Jutro sprawdzę. Pojadę na betę. W niedzielę miną 2 tygodnie od transferu, powinno byc OK.
Z nerwów chyba, bo to chyba nie niedobór witamin na miły bóg,, od wczoraj drga mi w zewnętrznym kąciku oko. Zwariuję. Non stop kolor. -
Na inseminacje ja brałam tylko dzień urlopu.Normalnie wraca się do zyciała codziennego-nie brać tylko gorących kąpieli i intensywnie ćwiczyć. Wirusologia po 3 tygodniach są wyniki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 17:53
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny

ŻART

invicta Gdańska
&&&