Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to nie lubię jechać W trasę. Zawsze mam czarne myśli że kapcia złapiemy I się spoznimy. Dlatego już dziś wyjeżdżamy. Na wariackich papierach
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Ana gratuluję twoje robaczki dobrze sobie radzą, musi się udać.
Makumba testujesz jutro?ana1122 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Mnie już powoli zaczynają pobolewac jajniki,dziś piąta dawka menopuru.Tak ciekawa jestem co tam już rośnie.
Dzis mnie wzięło na oglądanie wózków, łóżeczek-musi się udać, nie ma innej opcji.
Makumba masz jakieś przeczucie,?ana1122 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Malawiki Jak bolą to znaczy że ładne jajca będa pij dużo wody. Trzymam kciuki.
Ciekawe czy mogą podać mi 2 zarodki?malgos741 lubi tę wiadomość
-
Nagietka tak mam, myślę, że się udało
Wariatka ze mnie!
Jutro sprawdzę. Pojadę na betę. W niedzielę miną 2 tygodnie od transferu, powinno byc OK.
Z nerwów chyba, bo to chyba nie niedobór witamin na miły bóg,, od wczoraj drga mi w zewnętrznym kąciku oko. Zwariuję. Non stop kolor.
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Makumba byłoby super,oj jak wam dziewczyny zazdroszczę ze juz jesteście tak daleko.
Ana ja też myślę o dwóch zarodkach, pogadaj z doktorem może warto by było sprobowac.
Staram się pić dużo,woda mi nie idzie ale Soczki i herbatkę,najlepiej zielona.Jajek może być mało aby dobre były. Jesteśmy jak kury znosząc złote jaja...Te dzieci są dla nas tak cenne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 13:12
Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny
-
Makumba wrote:Nagietka tak mam, myślę, że się udało
Wariatka ze mnie!
Jutro sprawdzę. Pojadę na betę. W niedzielę miną 2 tygodnie od transferu, powinno byc OK.
Z nerwów chyba, bo to chyba nie niedobór witamin na miły bóg,, od wczoraj drga mi w zewnętrznym kąciku oko. Zwariuję. Non stop kolor. -
Na inseminacje ja brałam tylko dzień urlopu.Normalnie wraca się do zyciała codziennego-nie brać tylko gorących kąpieli i intensywnie ćwiczyć. Wirusologia po 3 tygodniach są wyniki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 17:53
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny