Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba aaaauuuuuuuuuuu ♥ pięknie
gratuluję serdecznie! Kochana powtórz za 48 godz i ma być 60% więcej
ps:
i będzieAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ana myślałam że nie pomogę ale mam koleżanki na czacie, więc spytałam ..
trzeba dużo pić i na pełnym.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ana1122 wrote:Czy to prawda że do transferu trzeba być Z pełnym pęcherzem? Mogę przed nim Wziasc nospe?
-
Dziewczyny ale miałam akcje właśnie zmienialismy nocleg. Masakra. mieliśmy problem ze znalezieniem pokoju I w końcu znaleźliśmy nocleg W apartamencie. Przyjeżdżamy po 18 A tam syf. Więc szukaliśmy innego pokoju Ale nic. W końcu mówię księżniczką nie jestem I trudno jakoś wytrzymam Ale co my się spać przed 12 A tam imprezy krzyki rzucanie czym się da że W końcu się spakowalismy i jestemy w hotelu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 08:30
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Ana Gratulacje 3 z 4 to bardzo dobry wynik, pamietaj liczy się dobra jedna. Trzymam kciuki w sumie już dzisiaj ;)Moje myśli oczywiście dobre z Wami
Powodzenia
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Makumba wow GRATULACJE!!!!!!! Zniknie człek na jeden dzień z forum a tu tyle dobrych wieści. Dobrego przyrostu i spokojnej ciąży mamusiu, dbaj o siebie i o maleństwo.Czekam na kolejne dobre wieści, trzymam kciuki &&&&&&& Powodzenia
Makumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Ja mam kiepski weekend, wczoraj spotkałam koleżanke której udało sie za 7 razem. Namieszała mi w głowie, kazała przenosić sie do Bociana w Białymstoku (tam jej się udało) od wczoraj jestem nie spokojna i płakać mi się chce. Wydawało mi się że poukładałam sobie wszystko po tej nie udanej próbie, miałam jakiś plan a ona wszystko zepsuła.Asia
4 x iui
4 próby ivf
ana1122 wrote:Ten lek gonapeptyl to mam wziasc po transferze01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017