Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie to najważniejsze żeby się udało I było zdrowe. A ile I jaka płeć nie ma znaczenia
Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny miałam dzis piękny a zarazem straszny sen. Śniło mi się że miałam córeczkę. Ale nie pamiętałam w tym śnie czy to in vitro się udało czy to dziecko z adopcji. Najgorsze było to że zapominałam ją przewijać
. O przewinieciu przypomniało mi się na drugi dzień. Byłam przerażona. Może ja się na matkę nie nadaje
. Obudziłam się cała spocona.
Od kilku dni czuje jakiś niepokój przed criotransferem. Wcześniej miałam dobre nastawienie i przeczucie że się uda a teraz wszystko sie odwróciło i do tego jeszcze ten sen.
Pamietasz jak napisałaś, że po punkcji się nie obudzisz? Nie pamietam jak to szło dokładnie, ale przecież skończyło się skrajnie źle. Czasami słowa wypowiedziane na głos mają moce_mil_ka lubi tę wiadomość
-
U mnie jest zwiększony menopur do 175j.Pęcherzyki są :5 jest taki od 10 do 13 i dużo drobnych.Pani dr.Malarkiewicz super fajna babka,przemiła uśmiechnięta no i fajnie tłumaczy co i jak.Mówi ze wszystko urośnie na czas i żeby w środku było dobre to trzeba swoje wysiedziec.
U mnie odnośnie bliźniąt nie zaleca-jeszcze porozmawiam z dr.Z .W poniedziałek kolejna wizyta.e_mil_ka lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
asiastokrota wrote:Ja mam kiepski weekend, wczoraj spotkałam koleżanke której udało sie za 7 razem. Namieszała mi w głowie, kazała przenosić sie do Bociana w Białymstoku (tam jej się udało) od wczoraj jestem nie spokojna i płakać mi się chce. Wydawało mi się że poukładałam sobie wszystko po tej nie udanej próbie, miałam jakiś plan a ona wszystko zepsuła.
Asiastokrota zmień kolezankeprzepraszam, ale no jakaś laska bez wyczucia!
Zapomnij o tej rozmowie i realizuj swój plan. Spokojnie.
Co w Bocianie jej zdaniem jest lepiej niż w Bialym?asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:To dobrze, że zostajecie. Nospę max biorę 3 x dziennie od transferu.
-
[email protected] wrote:U mnie jest zwiększony menopur do 175j.Pęcherzyki są :5 jest taki od 10 do 13 i dużo drobnych.Pani dr.Malarkiewicz super fajna babka,przemiła uśmiechnięta no i fajnie tłumaczy co i jak.Mówi ze wszystko urośnie na czas i żeby w środku było dobre to trzeba swoje wysiedziec.
U mnie odnośnie bliźniąt nie zaleca-jeszcze porozmawiam z dr.Z .W poniedziałek kolejna wizyta. -
Tez jestem tego zdania co Makumba.Nie ma sie co przejmować co inni mówią tylko trzymać raz obranej drogi.
A moje endometrium malutkie bo tylko 6,wcina orzechy ale chyba musze się wziąć za wino,ble nie lubię ale trzeba.Makumba lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
ana1122 wrote:A kiedy po Transferze Już można brać ta nospe dupka i luteine?
Lutinus zaaplikowalam sobie po godzinie 12 tak około 13 chyba. dr Domitrz napisał mi na kartce po godz.12. Nospę chyba wzięłam jednocześnie. Transfer miałam Ok 10.
Nospa to nie szkodzi, łykaj.
-
Makumba wizytę mam w sobotę za tydzien. Transfer zależy od tego kiedy będzie owulacja. Po owulacji 5 dni jest transfer. Martwię sie jeszcze tym co wtedy jak owulacji nie będzie. U mnie zdarza się to srednio co 3 lub 4 cykl.
-
Nie jak najbardziej widziała wszystko co miała widzieć. Dr.M jest ok.Mówiła dużo więcej od dr.Z.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Emilka trafisz w dobre ręce. Zawsze zresza może się konsultować z innym lekarzem.Często podejmowane są działania na odległość.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny