Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Jasne ze musi się udać. Muszę sobie wymyśleć zajęcie na te 2 tygodnie
Ana zacznij robić ozdoby świąteczneana1122, eve87, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Apropo ozdób świątecznych to ja dziś zaczęłam robić i w planach miałam zrobić choinkę z makaronu i chciałam dziś wypróbować czy ten klej co kupiłam będzie dobrze trzymał makaron i co za cholerę nie trzyma 2 tubki na marne i kropelką próbowałam i też nic z tego efekt końcowy taki że z mężem ręce skubiemy bo mamy całe w kleju
może znacie jakiś klej co na 100% przyklei ten makaron do papieru?
Karcia -
Ja robię bombki z cekinów, wstążek. W tym roku zrobiłam już choinkę z cekinów, drugą zamierzam zrobić z płatków kosmetycznych
Suszę już cytrusy, mama wynalazła mi słoiki takie większe i mam zamiar rodzince na mikołajki porobić z tych słoików świeczniki świateczne
Karcia lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Karcia ja też słyszałam że dobrze się robi na termoklej. Ale dałas mi zajęcie. Będę robić te ozdoby.
A jak robisz ze słoikow te świecznikiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 07:21
Karcia lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ana jak na moje oko to maluch się zagnieżdża
-
ana1122 wrote:Dziewczyny dziś zauważyła U siebie śluz zabarwiony na różowo (z krwia). Czy któras tak miała?
Mi lekarz mówił, że może się pojawić plamienie z szyjki po transferze. Zagnieżdżenie to tak za 6-7 dni chyba.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ana tak faktycznie maluchy
. Jeszcze się nie obudziłam i dlatego głupoty piszę
-
Makumba wrote:Mi lekarz mówił, że może się pojawić plamienie z szyjki po transferze. Zagnieżdżenie to tak za 6-7 dni chyba.
-
Nie miałam plamien po transferze. Nie czułam transferu. Nie czułam bólu po punkcji. Nic mi ogólnie nie było. Wykonywał Dr Domitrz.
Po chyba 6 dniach na papierze toaletowym miałam czerwoną krew (w śluzie), to chyba był moment zagnieżdżenia. Nic nie mówiłam, bo nie chciałam się nakręcać. -
Karcia wrote:Apropo ozdób świątecznych to ja dziś zaczęłam robić i w planach miałam zrobić choinkę z makaronu i chciałam dziś wypróbować czy ten klej co kupiłam będzie dobrze trzymał makaron i co za cholerę nie trzyma 2 tubki na marne i kropelką próbowałam i też nic z tego efekt końcowy taki że z mężem ręce skubiemy bo mamy całe w kleju
może znacie jakiś klej co na 100% przyklei ten makaron do papieru?
Ja robilam choinke z szyszek 2 lata temu
Nie ma lepszego kleju do takich ozdob ale trzeba uwazac na raczki zeby sie nie poparzycKarcia lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ło matko! Chwilę człowieka nie ma, a tu takie wieści
Makumba, gratuluję i trzymam kciuki za dobry przyrost
Ana, też gratuluję i trzymam kciuki, żeby się dobrze wgryzły
Jeśli chodzi o ozdoby świąteczne, to ja chyba spróbuję quillingu. Zrobiłam sobie nawet taką specjalną igłę i zrobię coś z papieru do xero, żeby na początek nie wydawać za dużo kasy na sprzęt w razie mi się nie spodobaMakumba, Karcia lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF