Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Ana wcinaj ananasa i relaksuj...&&
Bralas relanium?Izaura lubi tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Tez jestem tego zdania co Makumba.Nie ma sie co przejmować co inni mówią tylko trzymać raz obranej drogi.
A moje endometrium malutkie bo tylko 6,wcina orzechy ale chyba musze się wziąć za wino,ble nie lubię ale trzeba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 16:04
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny miałam dzis piękny a zarazem straszny sen. Śniło mi się że miałam córeczkę. Ale nie pamiętałam w tym śnie czy to in vitro się udało czy to dziecko z adopcji. Najgorsze było to że zapominałam ją przewijać
. O przewinieciu przypomniało mi się na drugi dzień. Byłam przerażona. Może ja się na matkę nie nadaje
. Obudziłam się cała spocona.
Od kilku dni czuje jakiś niepokój przed criotransferem. Wcześniej miałam dobre nastawienie i przeczucie że się uda a teraz wszystko sie odwróciło i do tego jeszcze ten sen.
Emilka sny to czasem nie do ogarnięcia są, dziewczyny mają racje nie ma się co wczuwać i przejmować. My będziemy NAJLEPSZYMI MATKAMI NA ŚWIECIEMam w pracy koleżankę, której mąż wyjeżdżając w delegacje zostawia kartkę z rozpiską co i kiedy ma zrobić, jednym z punktów było "piątek-15.15 odbież Marcinka z przedszkola" kilkakrotnie zdarzyło się że zapomniała, serio
w pracy ma tytuł matki roku hi hi hi
e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Emilka ja też uważam że będziemy najlepszymi matkami na świecie. Obawy Zawsze są Ale to jest życie Więc muszą być. A żaden rodzic nie jest idealny
e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Asiastokrota zmień kolezanke
przepraszam, ale no jakaś laska bez wyczucia!
Zapomnij o tej rozmowie i realizuj swój plan. Spokojnie.
Co w Bocianie jej zdaniem jest lepiej niż w Bialym?
Nie spodziewałam się że tak mnie ruszy rozmowa z nią. Nagadała mi, że w Artemidzie oszukują, nie podają nam leków skutecznych i dostępnych na świecie. Hodują tylko po jednym zarodku, że są po prostu nie skuteczni. Mam się przenosić do Bociana bo tylko tam nam się uda.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia trzeba było spytać co to sa za leki skuteczne i dostępne na całym świecie ? I skąd pewność, ze w Bocianie nie oszukują ? Ja uważam, ze nie ma co dać się zwariować, tak naprawde w żadnej klinice nie wiemy co dzieje się za drzwiami laboratorium. Jasne, że statystyki skuteczności sa pomocne, ale w Artemidzie tez sie udaje. Jest nas tutaj kilka przykładów szczęśliwych ciążowek
Ja na punkcji byłam w pokoju z dziewczyna na ktora trafiłam tez przy transferze i obu nam sie udałou mnie to pierwsze podejście do IVF, bez żadnej inseminacji a u niej tez pierwsze IVF ale po kilku inseminacjach. Ja z wysokiem Amh i prawie 20 pobranych komórek a ona niskie amh i 5 pobranych komórek. Nie ma reguły
Makumba, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ja byłam na punkcji z facetka która się przeniosla z jakieś kliniki do artemidy. Mówi że tu jest dużo lepiej. Każda klinika ma swoje plusy i minusy
-
Ja na transfer dzieliłam pokój z kobietką z Warszawy. Śmiesznie było bo zajechaliśmy do KFS na wlocie w Białymstoku i siedząc przy stoliku, mówię do mojego M, że fajna para weszła, później jak się okazało trafiliśmy dobtego samego pokoju w szpitalu
Nie byli za bardzo rozmowni, później mój M dowiedział się ze podchodzą już kolejny raz i ze przenieśli się z kliniki z Warszawy, bo Artemida ma bardzo dobre opinie i dużą skuteczność. Kazdy "przypadek" jest inny... Ja osobiście nie mogę ciągle zrozumieć jak to się stało, że żaden zarodek nie został na zimowisku. Podczas transferu dr Z mówił, ze wszystkie są dobre, jeden z nami zostal a reszta nie dała rady.
-
nick nieaktualnyMakumba o gratuluję
piękna beta.
Emilka dr M jest spoko - ja byłam u niej dwa razy i nie mogę powiedzieć o niej złego zdania.
Ja dziś też byłam na podglądzie i powiem wam, że w żółwim tempie idzie ta stymulacja w przeciwieństwie do wydawanej kasy na wizyty i lekiPoszło mi już jakieś 1200 a to tylko wywołanie owulacji! Dziś 14 dc - Endometrium 6,5, pęcherzyk 11 mm i e2 tylko 18. Kurde kolejne dwa dni menopur i poniedziałek kontrol.
Makumba, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Ena wrote:Makumba o gratuluję
piękna beta.
Emilka dr M jest spoko - ja byłam u niej dwa razy i nie mogę powiedzieć o niej złego zdania.
Ja dziś też byłam na podglądzie i powiem wam, że w żółwim tempie idzie ta stymulacja w przeciwieństwie do wydawanej kasy na wizyty i lekiPoszło mi już jakieś 1200 a to tylko wywołanie owulacji! Dziś 14 dc - Endometrium 6,5, pęcherzyk 11 mm i e2 tylko 18. Kurde kolejne dwa dni menopur i poniedziałek kontrol.
-
Ana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciuki mocno trzymamy razem z Jasiem ♥ który rozpycha się w brzuchu
Dziewczyny to, że komuś się nie udaje, to nie znaczy, że w artemidzie oszukują.. za takie oszczerstwa można mieć sprawę w sądzie.. przecież to jest szpital, mają procedury, kontrole.. myślicie, że sobie ot tak niszczą dobre zarodki? ja w to nie wierzę..
My mieliśmy 4 śnieżynki, 3 zabraliśmy, a 1 jeszcze czeka ♥Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Makumba wrote:Ana co tam sobie porabiacie?
My, po punkcji, poszliśmy sobie na pysznego hamburgera do knajpy niedaleko szpitala. Miły Burger - polecam niam.malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:No kasy sporo idzie. Ale może efekt będzie dobry.a wy działacie naturalnie?
Ana kibicuję ci mocno. Teraz długie dwa tygodnie oczekiwania na testowanie i zobaczenia 2 kresekMakumba lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Tak naturalnie. Musi być z tego happy end
Ana kibicuję ci mocno. Teraz długie dwa tygodnie oczekiwania na testowanie i zobaczenia 2 kresekMakumba lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja nie posądzam nikogo o oszustwo. Macie racje każda klinika ma swoje plusy i minusy, najlepiej o tym wiem bo zaliczyłam też Invicte w Gdańsku. Po prostu koleżanka trafiła na podatny grunt. Zaliczyliśmy 3 próby w każdej miałam powyżej 10 komórek a zarodek zostawał tylko jeden
Nie zamierzam się nigdzie przenosić, jak jest gdzieś zapisane że będę mamą to tak będzie. A może uda nam się naturalnie, cuda się zdarzają. Wy jesteście dla mnie najlepszym przykładem na to że się udaje. Bez Was bym chyba oszalała. Nigdy nie byłam przekonana do żadnych forum i teraz wiem jak bardzo się myliłam. Wy mnie rozumiecie jak nikt, pocieszycie, postawicie do pionu jak trzeba
super, dziękuję Wam bardzo wszystkim
Makumba, Izaura, ana1122, nadziejka88, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc