Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam betę. 146,2 !!!!!
Dziś jest 12 dzień od transferu.
O co chodzi w tym przyroście?Makumba lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziewczyny miałam dzis piękny a zarazem straszny sen. Śniło mi się że miałam córeczkę. Ale nie pamiętałam w tym śnie czy to in vitro się udało czy to dziecko z adopcji. Najgorsze było to że zapominałam ją przewijać
. O przewinieciu przypomniało mi się na drugi dzień. Byłam przerażona. Może ja się na matkę nie nadaje
. Obudziłam się cała spocona.
Od kilku dni czuje jakiś niepokój przed criotransferem. Wcześniej miałam dobre nastawienie i przeczucie że się uda a teraz wszystko sie odwróciło i do tego jeszcze ten sen. -
Emilka nie martw się na zapas,nasze sny są odzwierciedleniem obaw i wielu emocji związanych z ivf.
Myśl pozytywnie-musi się udać. A jako matkę nikt nie będzie Cię oceniac prucz twoje dziecko-napewno zrobisz wszystko by było szczęśliwe.
Ja juz czekam na wizytę ale martwi mnie poziom estradiolu czy nie za niski po 5 dniach.Jaki mialyscie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 11:03
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Emilka nie martw się bo wynikiem stresu i zamartwiania sa właśnie takie sny.bedzie dobrze i tak właśnie masz myśleć.
Malawiki czekamy na relacje z podglądania.
Ana juz pewnie jesteś ze swoim kropkiem. Trzymamy kciuki aby się pięknie u ciebie zadomowil:)e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Ojej na pierwszej wizycie taki mialas?
To ja mam 163.Chyba za mała dawka leków.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Tak na pierwszej wizycie po 5 dniach przyjmowania gonalu. Dla pewności sprawdziłam w mojej teczce. Ale wiesz u mnie wszystko zmierzało w stronę hiperstymulacji. Nie martw sie na zapas zobaczymy co powie dr.
Dzięki dziewczyny za wsparcie. -
Dziewczyny ja już jestem Z moimi kropkami:-)
Karcia, nadziejka88, asiastokrota, malgos741, Asia08, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Uhuuuu odważna dwa kropki
)
To teraz nie czytaj internetów i bądź dobrej myśli.