Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Szalejecie z tymi ozdobami
Ja sie teraz wzięłam za szydełko, przypomniałam sobie sploty i dzisiaj biorę się za komin szary dla siebie
a potem za takie kosze sztywne na zabawki czy tym podobne. Marzy mi się taki własnoręcznie zrobiony do pokoju Kropka
-
Ana plamieniem się nie martw, mogą się zdarzać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 10:10
ana1122 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Asia ja nie pisałam o Tobie tylko o Twojej koleżance: pisałaś przecież co ona Ci mówiła
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Karcia ja też słyszałam że dobrze się robi na termoklej. Ale dałas mi zajęcie. Będę robić te ozdoby.
A jak robisz ze słoikow te świeczniki
Świeczniki ze słoików wynalazłam na necie. Dla siebie można z małych słoików ale ja robię z dużych co najmniej 2 litry. Do środka wrzucasz np. kawę w ziarnach, orzechy laskowe lub włoskie, może być ryż kolorowy, fasola, ciecierzyca cokolwiek wymyślisz. Na to np wysuszone cytrusy żeby nadać koloru i świątecznego zapachu, w środek świeczka i gotowe. Słoik z zewnątrz można ozdobić sztucznym śniegiem. Ja robię takie by móc zapalić świeczkę. Jak mają być tylko ozdobą to do środka możesz włożyć gałązki bukszpanu, tui, laski wanilii. popatrz na necie tam jest mnóstwo inspiracji.ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Pytałam. Dzwoniłam. Też MIAŁAM (bo już nie mam) z tym problem. Podobno doustnie to co innego, dopochwowo działa na obszar. Jak się zaczęło w ten sposób, trzeba kontynuować. Przyzwyczaisz się. Ja spać nie mogłam! Masz wolne, dasz radę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 10:53
-
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Dziewczyny Wy jesteście dla mnie najlepszym przykładem na to że się udaje. Bez Was bym chyba oszalała. Nigdy nie byłam przekonana do żadnych forum i teraz wiem jak bardzo się myliłam. Wy mnie rozumiecie jak nikt, pocieszycie, postawicie do pionu jak trzeba
super, dziękuję Wam bardzo wszystkim
Wspólne problemy łączą. Razem raźniej.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Właśnie Ana jesteś na zwolnieniu? Bo ja ciągle mam dylemat czy po transferze iść na zwolnienie.
-
Racja tyle że ja spokoju nawet na zwolnieniu nie miałam kiedy leżałam w szpitalu ciągle telefony z pracy. Jak wyszłam z Bialegostoku to od razu miałam telefon czy na chwile do pracy bym nie przyszła. Zastanawiam sie nad tym czy jak wezmę zwolnienie po transferze to może dobrym pomysłem byloby wyjechać do rodziców. Będę miała wymówkę ze nie ma mnie na miejscu.
-
e_mil_ka wrote:Racja tyle że ja spokoju nawet na zwolnieniu nie miałam kiedy leżałam w szpitalu ciągle telefony z pracy. Jak wyszłam z Bialegostoku to od razu miałam telefon czy na chwile do pracy bym nie przyszła. Zastanawiam sie nad tym czy jak wezmę zwolnienie po transferze to może dobrym pomysłem byloby wyjechać do rodziców. Będę miała wymówkę ze nie ma mnie na miejscu.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja bardzo lubię swoją pracę, ale wyszłam z założenia "to tylko praca". Moje życie prywatne jest najważniejsze, bo jeśli tu będzie dobrze, to wszystko inne też się ułoży. Fakt, ze ja mam tam fajną ekipę. jak trzeba coś zrobić, to przyjadą, podrzucą papierki do podpisania...a jak nie to podpiszą za mnie
e_mil_ka, ana1122 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Sorki że mniej zagladam, ale porządki generalne w pracy.. mam kontrolę i wiem że nie będzie miła bo Pani chce się odwdzięczyć za "nie miłe" potraktowanie..tak nazwała choć rozmawiałyśmy z nią normalnie i kulturalnie...eh01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
28:Karcia-starania naturalne
Listopad
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
9:ana1122-punkcja
10:Izaura rozpoczecie właściwej stymulacji
12:Malawiki podglądanie
13:makumba-betowanie
14:Malawiki podglądanie
16:Izaura podgladanie
19:e_mil_ka wizyta
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin porodu
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu -
Chciałam zauważyć że na naszym kalendarzu coraz więcej uśmiechniętych buziek
. Ana teraz kolej na Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 15:14
asiastokrota, ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
-
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
28:Karcia-starania naturalne
Listopad
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
9:ana1122-punkcja
10:Izaura rozpoczecie właściwej stymulacji
12:Malawiki podglądanie
12:ana1122-transfer
13:makumba-betowanie
14:Malawiki podglądanie
16:Izaura podgladanie
19:e_mil_ka wizyta
27:ana1122-tescik
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin porodu
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu
e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Chciałam zauważyć że na naszym kalendarzu coraz więcej uśmiechniętych buziek
. Ana teraz kolej na Ciebie
e_mil_ka, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość