Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:To ja chyba muszę zmienić męża na murzyna może wtedy się uda heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 19:44
-
Powiem wam że taka podróż jest męcząca. I naprawdę polecam zostać przynajmniej 1 dzień po transferze. Dziś to ledwo siedziałam W tym samochodzie
-
asiastokrota wrote:Ana my wracaliśmy pociągiem, to dopiero jest ekstremalna podróż
-
e_mil_ka wrote:Racja tyle że ja spokoju nawet na zwolnieniu nie miałam kiedy leżałam w szpitalu ciągle telefony z pracy. Jak wyszłam z Bialegostoku to od razu miałam telefon czy na chwile do pracy bym nie przyszła. Zastanawiam sie nad tym czy jak wezmę zwolnienie po transferze to może dobrym pomysłem byloby wyjechać do rodziców. Będę miała wymówkę ze nie ma mnie na miejscu.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Ana my wracaliśmy pociągiem, to dopiero jest ekstremalna podróż19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Dziękuję dziewczyny! Kamień z serca mowię Wam... Same zobaczycie.
Ana ja biorę nospę max 3x dziennie. Tak bardzo Cię napieprza? W Artemidzie laski mówiły, ze nospę mozna brać na luzie, może zwiększ dawkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 21:06
-
Asia wlasnie nie wiem co mam dalej robić. Zadzwonię jutro do dr Przybyłowicza. Najchętniej poszłabym na zwolnienie, bo w pracy mam wieczny przeciąg, poza tym naprawdę nie czuję się najlepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 21:11
-
Makumba wrote:Asia wlasnie nie wiem co mam dalej robić. Zadzwonię jutro do dr Przybyłowicza. Najchętniej poszłabym na zwolnienie, bo w pracy mam wieczny przeciąg, poza tym naprawdę nie czuję się najlepiej.
Skoro tak to koniecznie idź na zwolnienie, nie ma co ryzykować. Jak dr powie że za wcześnie to może spróbuj u rodzinnego.Makumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Właśnie kiedy idziesz na pierwsza wizytę ciążowa?
Cały czas mnie boli brzuch tak jak na @. Dziwne że tak szybko
Ana zadzwoń jutro do dr, za wczesnie na bóle okresowe, może coś doradzi, pozwoli brać jakieś leki, zwiększy dawkę. Dowiedz sięAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc