Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:W aptece też możesz zostawić strzykawki, ampułki po lekach, przeterminowane leki. W Artemidzie na pewno mają firmę, która odbiera odpad medyczny.[/QUOT
Ja pytałam w 3 aptekach i w każdej odmówili przyjęcia strzykawek. Usłyszałam że mam je wyrzucić do kosza. Powiedziałam Pani że jest nie poważna, i jest zakaz wyrzucania do kosza to patrzyła na mnie jak na głupią.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Dziekuje dziewczyny.
Ena, bo ja z samochodu pisalam.
Izaura, moja tez tyle trwala. Mialam mase pytan a nie zdazylam, bo mi wszystko ucieklo.
Ald panie z rejestracji mi pomogly.
Dziewcxyny, co moge na bol glowy brac? Chyba za duzo emocji i mnie napieprza.
Izaura podczas stymulacji łykam tylko witaminy.iza776 lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Makumba wrote:W aptece też możesz zostawić strzykawki, ampułki po lekach, przeterminowane leki. W Artemidzie na pewno mają firmę, która odbiera odpad medyczny.[/QUOT
Ja pytałam w 3 aptekach i w każdej odmówili przyjęcia strzykawek. Usłyszałam że mam je wyrzucić do kosza. Powiedziałam Pani że jest nie poważna, i jest zakaz wyrzucania do kosza to patrzyła na mnie jak na głupią.
Ale skandal. W Olsztynie? -
Nie Makumbo nie w Olsztynie. Mąż kazał mi zabrać te wszystkie strzykawki z tej stymulacji a trochę ich jest i przejść się po wszystkich aptekach w naszym mieści i się ich pozbyć. Jak nie przyjmą to zanieść do szpitala i zostawić je pierwszej osobie która napatoczy się w białym fartuchu, w domu leżeć nie mogąAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
I tak nie jest za dobrze bo z 4 tylko 3 się zaplodnily i jakościowo 2 są 4b a 1 3b. Wiem że jakościowo A jest najlepiej Ale może te B to nie taki źle co?
malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Ana nie martw się. Moim zdaniem jak ma się udać to sie uda. Czytałam troche w necie. Mówią że zdarza sie tak że piękne zarodki nie dają ciąży a z tych słabszych sie udaje. Na to nie ma reguły. Tak samo różnie jest z criotransferem. W artykułach piszą że lepiej jest transferowac świeże zarodki. Jednak są osoby które zaszly w ciąże właśnie przy crio. Także jak widzisz jest różnie.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Ana nie martw się. Moim zdaniem jak ma się udać to sie uda. Czytałam troche w necie. Mówią że zdarza sie tak że piękne zarodki nie dają ciąży a z tych słabszych sie udaje. Na to nie ma reguły. Tak samo różnie jest z criotransferem. W artykułach piszą że lepiej jest transferowac świeże zarodki. Jednak są osoby które zaszly w ciąże właśnie przy crio. Także jak widzisz jest różnie.
No wlasnie, Emilko, miałam wcześniej pisać. W lato, na UWM miała wykład Pani profesor A. Grazul-Bilska, która zajmuje się rozrodem zwierząt na uniwersytecie w północnej Dakocie, jej wykład dotyczył też ludziMiałam okazję z nią rozmawiać i powiedziała mi, że (mówiąc potocznie
) mrożone zarodki dostają pewnego rodzaju kopa i wcale nie jest tak że ten proces im szkodzi! Wręcz przeciwnie.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Nie Makumbo nie w Olsztynie. Mąż kazał mi zabrać te wszystkie strzykawki z tej stymulacji a trochę ich jest i przejść się po wszystkich aptekach w naszym mieści i się ich pozbyć. Jak nie przyjmą to zanieść do szpitala i zostawić je pierwszej osobie która napatoczy się w białym fartuchu, w domu leżeć nie mogą
U mnie nie było problemu z oddaniem. Tzn. w Olsztynie.
Fajnie, że są ludzie którzy o takich rzeczach myślą, a nie od razu do śmieci komunalnych wrrrr -
ana1122 wrote:I tak nie jest za dobrze bo z 4 tylko 3 się zaplodnily i jakościowo 2 są 4b a 1 3b. Wiem że jakościowo A jest najlepiej Ale może te B to nie taki źle co?
Ana jest dobrze:)
Staraj się za bardzo nie wnikać,nie czytać, wyluzuj trochę bo zobacz już gdzie jesteś
Jutro trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&ana1122 lubi tę wiadomość
-
Ana z 4 komorek 3 zarodki to bardzo dobry wynik. Glowa do gory mysl pozytywnie zarodki a sa najlepsze b tez sa bardzo dobre c z tych juz rzadko jest ciaza ale sie zdarza.
ana1122, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Swoją drogą pojechalismy mozna powiedzieć - prosto z imprezy
Miałam nawet jeszcze dobrze zachowaną fryzurę, w końcu PRAWIE prosto od fryzjera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 11:59
Gosia321, malgos741, Ena lubią tę wiadomość