Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz czasami mam dość. Taki opur,na poczatku nie bolało a teraz aż się boje dotykać. Tylko oby przebić się przez skórę a czasami aż syczę z bólu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 17:07
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ale menopur niby słabej działa Ale daje lepsze jakościowo komórki. Ja miałam dawke 225 od 2 Dc do 12 dc czyli kulam się 10 dni. Uważam że gonapepytyl jest bardziej bolacy. No amh masz ładne.
-
Nie wiem czemu akurat doktor wybrał ten lek.
Ana to ty miałaś większe dawki.Ja pierwsze 5 dawek miałam po 150 j.dwa dni po 175 a teraz po 187.5 j do piątku i jak e2 wzrośnie do 1600 a pęcherzyki urosnąć do 18 mm to wtedy zastrzyk.Narazie powoli rosną.
Mnie żaden zastrzyk nie boli,tylko wkłucie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Ja mam trochę tłuszczyku na brzuchu to jest się gdzie kłuc.Współczuję dziewczynom co mają na brzuchu tylko skórę. To już musi boleć.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
e_mil_ka wrote:Polopiryna a to zwolnienie po pozytywnej becie dostałaś z Artemidy?19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Makumba wrote:Polopiryna, Asia M-B, kiedy poszłyście na zwolnienie? Eve87?
Makumba lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Izaura wrote:Ja jestem w trakcie czytania miłość na szkle, kończę ją. Bardzo mną wstrząsnęła, nie spodziewałam się aż takiego obrotu sprawy u bohaterów. Jestem bardzo ciekawa końca. ..Polecam!
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ana wiem co czujesz ja tak odpoczelam jak bylam w szpitalu. Z jednej strony leżenie w szpitalu nie jest przyjemne ale mi sie do pracy nie spieszylo. Przynajmniej miałam wymówkę ze jestem w szpitalu a wtedy juz nie bylo opcji żebym na chwile wpadla do pracy.
-
Ja jestem na wolnym od 27 października. Najpierw bezpłatny a teraz l 4.Bez problemu dr.Z wypisał.Powiedział ze będzie ciągiem do betowania.
e_mil_ka, ana1122 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
e_mil_ka wrote:Malawiki wiem co czujesz ja po punkcji we wrześniu aż do listopada musiałam przyjmowac zastrzyki. Jak sie wieczór zblizal to juz mi sie płakać chciało.
Makumba, gratuluję Ci z całego serca
e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
Monisiek -
Monisiek to się zbieraj
ja się wybieram w sobotę już nie mogę doczekać się kiedy pojade po moje maleństwo lub maleństwa
ana1122, asiastokrota, Makumba, malgos741, Monisiek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to jestem trudny przypadek medyczny
Moja reakcja na Menopur jest daleka od idealnej. W sobotę był jeden pęcherzyk w lewym jAjniku 10-11 mm i zaklinałam go żeby rósł - u mnie chodzi o monoowulację. Dziś ten na lewym praktycznie taki sam, a w prawym te malizny się ocknęły i jakieś ruszyły. Znowu trzy dni menopur po 75 JM. Zbankrutuję. To miała być zwykła stymulacja a idzie tak jak przygotowania do in vitro-tylko lek bez refundacji.
Malawiki w środę się nie zobaczymy, bo ja wizytuję w czwartek. -
Emilka mam nadzieje że szybko ci się uda. jak wszystkim tu Z tego forum. Normalnie traktuje was jak rodzine.
słomka :), e_mil_ka, asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
-
Ena wrote:Ja to jestem trudny przypadek medyczny
Moja reakcja na Menopur jest daleka od idealnej. W sobotę był jeden pęcherzyk w lewym jAjniku 10-11 mm i zaklinałam go żeby rósł - u mnie chodzi o monoowulację. Dziś ten na lewym praktycznie taki sam, a w prawym te malizny się ocknęły i jakieś ruszyły. Znowu trzy dni menopur po 75 JM. Zbankrutuję. To miała być zwykła stymulacja a idzie tak jak przygotowania do in vitro-tylko lek bez refundacji.
Malawiki w środę się nie zobaczymy, bo ja wizytuję w czwartek. -
Ena nie wiem czemu ale ciągle mylę Ciebie z eve. Faktycznie leki sporo kosztują chociaż ja to nie mam co się wypowiadać bo na leki do in vitro wyniosły mnie raptem 400 zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 19:25