Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia do mierzenia temperatury przyda ci się termometr co pokazuje 2 miejsca po przecinku. Musi być dokładny na allegro coś ok 20 zł. Najbardziej popularny to Microlife.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 22:18
-
W aptekach podobno sa takie specjalne z dokladnoscia do dwóch kresek po przecinku np. 36,66 ale ja nie moglam takiego dostac wiec kupilam normalny elektryczny za ok 15 zl z dokladnoscia do jednej 36,6. Kup elektryczny bo szybko mierzy a przy rteciowym to ci sie znudzi czekanie ok 5 min. Jak juz wystapi owulacja to tem. idzie w gore
-
Monisiek wrote:Emilka, ja miałam tak samo, a teraz już chciałabym znowu brać zastrzyki. Póki co zbieram się, aby wybrać się na wizytę i ustalić, na kiedy możemy się szykować ponownie, i czy na długi, czy krótki protokół.
Makumba, gratuluję Ci z całego serca
❤️ Czekam na Ciebie Monisiek!!!Monisiek lubi tę wiadomość
-
Ana ja tam mam z jednym miejscem po przecinku za pare zl kupiłam w aptece. Faktycznie masz racje ze może z takim termometrem jest dokładniej ale i na tym tez ewidentnie widac owulke. Przed owulka mam zazwyczaj tempke 36,2 a po dochodzi do 37 nawet wiec u mnie i na rteciowym nie byloby problemu. Ale hmm tak sie zastanawiam nie każdy organizm jest taki sam i skok nie musi byc duży tak jak u mnie.
Karcia chyba lepiej zainwestuj w lepszy termometr tak jak sugeruje ana. -
Makumba wrote:Trzeba być na czczo żeby zbadać jaki ma się poziom witaminy D, b12 i kwasu foliowego?
Byłam ostatnio w labie, pytałam i nie dostałam jednoznacznej odpowiedzi.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny może któraś z Was chce zioła na płodność o.Klimuszki?
Zioła trzeba lubić żeby je pić, no i są gorzkie pewnie za sprawą nagietka. Mi akurat pasuje.
Wyślę. Szkoda żeby się zmarnowały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 23:03
-
Ena wrote:Szkoda, że nie mam refundowanych leków wrrrrr W moim przypadku ciąża mnoga niewskazana - każdy gin mi tak mówi - że niby za wątła jestem. Śmieszny ten wyraz - "wątła". Idę do dr M, bo do dr D nie chciałam. Ja cały czas spaceruję po naszej metropolii, ale przyznam, że z chęcią porobiłabym to w większym gronie
Mi też gin mówił, że ciąża mnoga jest niewskazana i .... Podał 2 zarodki. Ten sam gin, żeby nie było wątpliwości
Taka byłam zakręcona, że nawet nie zaprotestowałam. Dopiero po kilku dniach, czytając forum i post Asi M-b zdałam sobie sprawę na co przystałam!
( Na marginesie Asia m-b i Leo trochę przeszłyście.... Łezka się w oku zakręciła ❤️. )
Przyznam, że zawsze mówiłam fajnie by było mieć bliźniaki za jednym razem, a teraz mam rożne myśli. Się okaże. Nawet dziś dr zapytał z trwogą w głosie ile zarodków zostało podanych. A ja mu na to: dwa mocarze!!! Haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 22:56
leo, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny zakupie sobie ten termometr i zobaczymy co z tego wyniknie. Testy owulacyjne to lipa jak dla mnie i dr Zbroch też powiedział że często blefują i sama się o tym przekonałam bo przez 2 tyg wychodziła mi owulacja
i ten afrodytę też wariowała a śluz u mnie też nie do końca jest wyznacznikiem bo z nim to u mnie bywa różnie no ale wszystkiego trzeba spróbować.
Karcia -
Makumba będzie dobrze. Dużo dziewczyny dostaje 2 zarodki. trzeba myśleć pozytywnie. A ty jakie zarodki dostalas? Jakie jakościowo?
Mi ten wypadł do Białystok to przyniósł bol krzyża chyba mnie przewialo... -
Makumba wrote:Ana 4a i 4b.
A jak się masz psychicznie?
Psychicznie Dobrze. Tylko fizycznie gorzej. Czuje się jak stara babcia:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny