Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Tak, 12 dnia wieczorem zrobiłam test i była blada krecha, więc pojechałam zbadać krew.
-
Nie wiem...
Właśnie się dowiedziałam, że nasz 3 zarodek przetrwał i go zamrozili! Aż się popłakałam, bo w ogóle się tego nie spodziewałam.
Szczęście się do nas zaczęło uśmiechać.asiastokrota, ana1122, Izaura, polopiryna, Karcia, asia-m-b, Monisiek, malgos741, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Nie wiem...
Właśnie się dowiedziałam, że nasz 3 zarodek przetrwał i go zamrozili! Aż się popłakałam, bo w ogóle się tego nie spodziewałam.
Szczęście się do nas zaczęło uśmiechać.Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Tego nie wiem, mąż dzwonił i nie dopytał. Embriolog podobno się ucieszył, że nam wyszło i powiedział żeby przyjeżdzać po drugie
Kochana A możesz przypomnieć jaki był U was problem?
Makumba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:A nie wiesz czy na 2 zarodki Musi być Dużo większa beta? czy to nie ma znaczenia?
Makumba ♥ superMakumba lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
lena30 wrote:czy wiecie co się dzieje z dr Waśniewskim?. Kiedyś przyjmował 2 albo 3 razy w tygodniu a teraz tylko raz i ma odległe terminy, a może przyjmuje znów na Zientary-Malewskiej?
-
Gosi 321 i Monisiek jak się czujecie? Macie jakieś dziwne dolegliwości? Pytam bo ja po tej nie udanej próbie mam bóle brzucha dokładnie podbrzusza. Nie bolą mnie jajniki tylko mam bóle macicy (chyba). Boli mnie w ciągu dnia ale też np po seksie wcześniej tak nie miałam. Wizytę mam dopiero 5 grudnia. Myślałam że mi przejdzie ale nie przechodziAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Wiesz Karcia ciężko to określić. Po pierwszej próbie też miałam torbiel i tego sie boję. Kilka razy dziennie mam bóle w różnych sytuacjach, czasmi są to bóle jak na @ ale nie zawsze, boli mnie też w nocy, muszę wtedy zwinąć sie w kulkę. Bóle mam też w krzyżu. No i po seksie boli mnie bardzo dół brzucha nigdy tak nie miałam. Jak pójdę 5 grudnia na wizytę to każe sie przebadać od góry do dołu
Martwię się, nie mówie nic nikomu ale się martwię
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
To nie są typowe skurcze (pytanie co dla kogo jest typowe
) raczej jest to ból ciągły trwajacy od kilkunastu do kilkudziesięciu minut, kilka razy dziennie
Asia
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualnylena30 wrote:czy wiecie co się dzieje z dr Waśniewskim?. Kiedyś przyjmował 2 albo 3 razy w tygodniu a teraz tylko raz i ma odległe terminy, a może przyjmuje znów na Zientary-Malewskiej?
Oprócz kasy, kariery zawodowej jest jeszcze zdrowie, o które sam lekarz musi też zadbać. Mniej pracy, mniej stresu i trochę odpoczynku nawet naszemu doktorowi się przyda. -
nick nieaktualny
-
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
28:Karcia-starania naturalne