Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Gosi 321 i Monisiek jak się czujecie? Macie jakieś dziwne dolegliwości? Pytam bo ja po tej nie udanej próbie mam bóle brzucha dokładnie podbrzusza. Nie bolą mnie jajniki tylko mam bóle macicy (chyba). Boli mnie w ciągu dnia ale też np po seksie wcześniej tak nie miałam. Wizytę mam dopiero 5 grudnia. Myślałam że mi przejdzie ale nie przechodzi
asiastokrota lubi tę wiadomość
Monisiek -
eni33 wrote:To ty jeszcze nie byłaś na wizycie po nieudanym transwerze. A przypomnij mi co u ciebie jest nie tak . jakie masz amh. Ile wychodowalas komórek i jak dobrze pamietam nie masz mrozaczkow.
Moje amh to 1,5. Jestem po 40 (w marcu skończyłam), i być może to jest przyczyną niepowodzeń. Jesteśmy po kilku inseminacjach, bez ciąży. Z nasieniem wszystko ok. Podczas stymulacji wrześniowej miałam 5 pęcherzyków, estradiol ponad 600, a tylko 1 komórkę mi pobrali, więc nie mam mrozaczkówWyszedł mi bladzioch, beta 6,6, ale nic dalej nie ruszyło.
Z uwagi na pracę męża, musimy trochę dostosować nasze plany, nie może brać urlopu na zawołanie, więc grudzień albo styczeń bierzemy pod uwagę.Monisiek -
Monisiek wrote:Eni, transfer miałam we wrześniu, pod koniec, i jak wiadomo nie udało się. Jeszcze nie byłam na wizycie, ale mam zamiar iść wkrótce.
Moje amh to 1,5. Jestem po 40 (w marcu skończyłam), i być może to jest przyczyną niepowodzeń. Jesteśmy po kilku inseminacjach, bez ciąży. Z nasieniem wszystko ok. Podczas stymulacji wrześniowej miałam 5 pęcherzyków, estradiol ponad 600, a tylko 1 komórkę mi pobrali, więc nie mam mrozaczkówWyszedł mi bladzioch, beta 6,6, ale nic dalej nie ruszyło.
Z uwagi na pracę męża, musimy trochę dostosować nasze plany, nie może brać urlopu na zawołanie, więc grudzień albo styczeń bierzemy pod uwagę.
Czyli dobra stymulacja i duże szanse na powodzenie. Jaką miałaś śluzówkę? -
Makumba wrote:Ana co sobie myślisz? Jesteś przekonana, masz watpliwości? Tzn watpliwości zawsze sie pojawiają.
Jaki jest Twoj stan umysłu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 19:18
-
Ana wiem jak to było u Ciebie,jestem po 9 zastrzyku z nenopuru i dziś pojawił się sluz okoloowulacyjny,co on oznacza na jakim etapie ty wtedy byłaś.
Jutro podglądanie,a brzuch puchnie.Ile jeszcze dni przedemna.?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 19:41
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Ana wiem jak to było u Ciebie,jestem po 9 zastrzyku z nenopuru i dziś pojawił się sluz okoloowulacyjny,co on oznacza na jakim etapie ty wtedy byłaś.
Jutro podglądanie,a brzuch puchnie.Ile jeszcze dni przedemna.? -
Największy miał 14.zaczelam się martwić że coś będzie pękać.Moze jutro będę większe,w końcu muszą zacząć porządnie rosnąć.Narazue to tak na zmianę raz lewy jajnik raz prawy.Dr Z mówił coś o weekendzie,ze może punkcja w niedziele albo po.Pewnie w piątek jeszcze wizyta będzie.Strasznie długo to trwa.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Ena wrote:Dziewczyny a może któraś ma w zapasie niepotrzebny już Menopur - chętnie odkupię.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Makumba wrote:Ach sorry - trochę stara jestem. No ale kilka lat temu aż taka stara jak teraz nie byłam01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ja jeździłam praktycznie co chwila. W środę piątek sobotę I poniedziałek że już miałam dosyć. Średnio pęcherzyki rosną 2 mm na dzień więc możesz sobie średnio wyliczyć. Ja miałam wszystkie powyżej 20 jak zapadła decyzja o punkcji
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Więc jeśli tak będę rosły to punkacja wypadnie w poniedziałek.W sumie mi to pasuje.Jakos będzie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Więc jeśli tak będę rosły to punkacja wypadnie w poniedziałek.W sumie mi to pasuje.Jakos będzie.
-
malgos741 wrote:Ana jak się czujesz?
-
ana1122 wrote:Dzięki że pytasz. Ogólnie dobrze. Oprócz bolu kręgosłupa I jakimiś niestrawnosci ciągle jeździ mi brzuchu jest ok.
ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny