Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Asia ja mam 36 lat. Boję się tego trochę.
Makumba ja wczoraj skończyłam 38i się nie boję
żart!
też się boję, to normalne
Jak będziesz miała jakieś pytania wal jak w dym! :*malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Najgorsza to ta kasa... weż teraz nazbieraj na drugą procedurę i do tego leki ..nie mówiąc o badaniach...
ps. badania mam obcykane..(znajomości)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 21:15
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A no właśnie ..Asia i nawet nić nie powiedziałaś.. ty nie dobra..
Wszystkiego najlepszegoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 21:27
asia-m-b lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ana1122 wrote:Ciekawa jestem ile mnie całość wyniosła? aż się boję podliczyc?ale coś pewnie koło 8/901.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dziękuję dziewczyny ♥
szczęśliwe rozwiązanie to jest to o czym teraz marzęmalgos741, leo, Izaura, Makumba, asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Dziewczyny jak konczylyscie gonal 900 to mialyscie na tej miarce, równo na zero? Bo mi się wydaj ze jest trochę przed i nie widzę czy jest jeszcze plyn w środku. Przyjelam 6 dawek po 150. Boję się że tam trochę zostało. ..
-
asia-m-b wrote:Makumba ja wczoraj skończyłam 38
i się nie boję
żart!
też się boję, to normalne
Jak będziesz miała jakieś pytania wal jak w dym! :*
Spełnienia marzeń! ❤️❤️❤️ Tzn. Szcześliwego rozwiazania ✊
Bardzo dziękuję!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 23:20
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Mi też zostało menopuru A miało być na styk. Nie wiem jak ja to zrobiłam:-)
ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Izaura wrote:I nie wpłynęło to na Twoją stymulację....więc chyba nie mam czym się martwić, jutro się dowiem w sumie, pierwsze podgladanko.
Izaura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Najgorsza to ta kasa... weż teraz nazbieraj na drugą procedurę i do tego leki ..nie mówiąc o badaniach...
ps. badania mam obcykane..(znajomości)
Zawsze ta kasa jest problemem...
Izaura, Malawiki - powodzenia jutro na wizytach.
Asia m-b spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe - przede wszystkim spokoju ducha, codziennej wesołości, spokojnych kolejnych dni ciąży i przede wszystkim spełnienia marzeń - sama wiesz czego chcesz, zatem niech się ziszczają.
Izaura, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Izaura wrote:Dziewczyny jak konczylyscie gonal 900 to mialyscie na tej miarce, równo na zero? Bo mi się wydaj ze jest trochę przed i nie widzę czy jest jeszcze plyn w środku. Przyjelam 6 dawek po 150. Boję się że tam trochę zostało. ..
U mnie zostalo też więcej niż powinno ale my z mężem zauważyliśmy że w penie jest ciut wiecej niż 900 j. -
Monisiek wrote:Asia, u mnie wszystko ok z samopoczuciem, nic się nie dzieje. Okres (drugi, bo pierwszy był w październiku, po nieudanym transferze), dostałam tylko ze 2 dni wcześniej, ale poza tym żadnych dolegliwości (na szczęście)
Widzisz Moniś ja to jednak dziwoląg jestem. U mnie nie może byc normalnie jak u innych tylko zawsze coś nie tak. Ja drugi okres ( licząc od poprzedniego po nieudanej próbie)powinnam dostać tak mniej więcej w najbliższą sobotę 19.11. Wydaje mi się, że tak 8-9.11 miałam jednak dni płodne, wiec okres się przesunie. Co nie zmienia faktu że brzuch boli mnie cały czasAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc