Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Ja juz po wizycie-krutka ale rzeczowa. Estradiol 951 pęcherzyków 8 sztuk.Od 15 do 18 mm.Piątek konczymy i punkcja w niedziele.Coraz bliżej celu.
Izaura a jak u Ciebie po podglądanku?
-
ana1122 wrote:Rybke z ziemniakami I kwaśna kapusta
z Działdowa rzut beretem (a tak na marginesie kapusta kiszona zabija wartości ryby jak się je razem tak gdzieś wyczytałam ale brać to wszystko do siebie to tylko marchew zostaje do jedzenie i to surowa
Karcia -
Karcia wrote:heh czyżby dzieci już się jeść domagały małe głodomorki
-
ana1122 wrote:W mamusie. Kocham jeść. Ale mąż też ma apetyt. Uważam że bardzo dużo jemy I wydajemy na to duża kase. No Ale jeść trzeb.
a mąż znowu nie on lubi słodycze ale rzeczy typu fast food nie znosi ale za to je za 3 na obiad np 2 torebki kaszy
a szczupły jak szpak
ana1122 lubi tę wiadomość
Karcia -
Ojej ciesze się ze juz prawie koniec.Endo ładnie rośnie bo juz 11,i pechole tez świetnie sobie radzą. Oby były pełne. Brzuszek wzdety,urusł.da się odczuć ze jest różnica.Zapowiada się spokojnie,w weekend lepsze warunki do jazdy.Sądna niedziela. W piątek zobaczymy jakie będą wszystkie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 16:14
ana1122, Karcia, malgos741, Monisiek lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Karcia ja mam nadzieje ze teraz się uda i juz na tym zakończę prokreacjię.Oby te 9 miesięcy się u mnie spełniło. Wszystkim staraczkom tego życzę.
Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Karcia ja mam nadzieje ze teraz się uda i juz na tym zakończę prokreacjię.Oby te 9 miesięcy się u mnie spełniło. Wszystkim staraczkom tego życzę.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Jakby udały się u nas bliźniaki byłoby super,ale jeśli ciąża będzie pojedyncza to ja już kończę.Wystarczy mi dwoje dzieci,ciężko znoszę ciaze-dlatego bardzo się obawiam,nie mówiąc o ciężkim porodzie.Strach robi swoje.
Ana ja Tobie życzę nawet piątki,jeśli bardzo chcesz.Ja resztę swoich niewykorzystanych(jeśli wogole beda) zarodków oddam do adopcji.
A powiedzcie mi kiedy się płaci za mrozenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 17:57
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Jakby udały się u nas bliźniaki byłoby super,ale jeśli ciąża będzie pojedyncza to ja już kończę.Wystarczy mi dwoje dzieci,ciężko znoszę ciaze-dlatego bardzo się obawiam,nie mówiąc o ciężkim porodzie.Strach robi swoje.
Ena ja Tobie życzę nawet piątki,jeśli bardzo chcesz.Ją resztę swoich niewykorzystanych(jeśli wogole beda) zarodków oddam do adopcji.
A powiedzcie mi kiedy się płaci za mrozenie? -
nick nieaktualny[email protected] wrote:Ja juz po wizycie-krutka ale rzeczowa. Estradiol 951 pęcherzyków 8 sztuk.Od 15 do 18 mm.Piątek konczymy i punkcja w niedziele.Coraz bliżej celu.
Izaura a jak u Ciebie po podglądanku? -
Ana ja juz mam syna 8 letniego-z innym partnerem.Wtedy tyle nie walczyłam o ciążę.A teraz drugi mąż ma problemy z nasieniem.
Izaura estradiol super, ja się martwiłam bo miałam za niski na pierwszej wizycie,ale dziś skoczył 3 krotnie.Pij dużo żeby cię hiperka nie dopadła. Jakie dawki masz i jaki lek?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Najbardziej przeraza mnie trasa i punkcja.Nie Lubie takich odlotów na znieczuleniu-obym się tylko obudziła(wolałabym podpajęczynówkowe).A dają recepty na jakieś leki przeciwbolowe?coś mocniejszego musze łyknàć żeby wrócić.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)