Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje ze zarodki wytrwają do 5 doby. Wtedy mój transfer wypadły by na piatek.Napewno razem będziemy testowac.
Izaura lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ja 2 dni przed transferem miałam estradiol około 3 tyś i dr Zbroch powiedział że przy drugiej próbie będzie mnie stymulował dłużej żeby wynosił około 5 tyś.
Też już bym chciała podejść drugi raz ale bardzo się boje no i czekam na to że w Olsztynie w końcu ruszy.Karcia -
Izaura wrote:Ja też po. dr D mówił ze duzo pęcherzykow, takie 10 mm, największy jeden 14mm, trochę się zmartwilam no powiedzial ze estradiol(374) trochę wysoki na taką wielkość pęcherzyków. ..następne podglądanie w sobotę. ...
Ten twój estradiol nie jest chyba taki duży. Ja na pierwszym podglądaniu miałam ponad 1300 a na końcu stymulacji 4800. Hiperka niestety mnie dopadła. -
nick nieaktualny
-
[email protected] wrote:Ja juz po wizycie-krutka ale rzeczowa. Estradiol 951 pęcherzyków 8 sztuk.Od 15 do 18 mm.Piątek konczymy i punkcja w niedziele.Coraz bliżej celu.
Izaura a jak u Ciebie po podglądanku?
Jest dobrze! Trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
Makumba SUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hura hura hura, cieszcie się a ty się nie denerwuj, teraz już wszystko będzie dobrze
Makumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dziewczyny jak tak dalej wszystko będzie dobrze szło to niedługo wszystkie zaciążymy
)
Izaura, Makumba, ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny