Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:Najbardziej przeraza mnie trasa i punkcja.Nie Lubie takich odlotów na znieczuleniu-obym się tylko obudziła(wolałabym podpajęczynówkowe).A dają recepty na jakieś leki przeciwbolowe?coś mocniejszego musze łyknàć żeby wrócić.
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Ana ja juz mam syna 8 letniego-z innym partnerem.Wtedy tyle nie walczyłam o ciążę.A teraz drugi mąż ma problemy z nasieniem.
Izaura estradiol super, ja się martwiłam bo miałam za niski na pierwszej wizycie,ale dziś skoczył 3 krotnie.Pij dużo żeby cię hiperka nie dopadła. Jakie dawki masz i jaki lek? -
Ana ja od razu wylatuje na 16-stkę,jesteśmy z Barczewa i mam do pokonania 230 km w jedna stronę. Nie lubię bólu wiec pewnie też naszpikuje się lekami do oporu.
Izaura ja miałam najpierw 150 j menopuru i po 5 dniach estradiol był na poziomie 163.Później dawka 187,5 po 7 zastrzykach juz bylo 383 a dziś po 9 dawkach 931.Dawka została taka sama.w sumie to 1800 jednostek zażyje.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
[email protected] wrote:Jakby udały się u nas bliźniaki byłoby super,ale jeśli ciąża będzie pojedyncza to ja już kończę.Wystarczy mi dwoje dzieci,ciężko znoszę ciaze-dlatego bardzo się obawiam,nie mówiąc o ciężkim porodzie.Strach robi swoje.
Ana ja Tobie życzę nawet piątki,jeśli bardzo chcesz.Ja resztę swoich niewykorzystanych(jeśli wogole beda) zarodków oddam do adopcji.
A powiedzcie mi kiedy się płaci za mrozenie?
Za mnożenie płacisz dopiero jak podchodzisz do crio, wtedy masz na fakturze napisane: płatność mrożenie/rozmrażanie
-
Izaura troszkę wysoki masz,ile pęcherzyków naliczylas? Bo u mnie tak od początku było 8 ale słabo rosły. Zresztą teraz nawet są jeszcze takie po 15 mm .Gonal chyba tak działa. A dawkę ta sama masz?W sobotę do dr.Malarkiewicz pewnie idziesz?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Ena jak nastawienie przed jutrzejszä wizytą?
-
[email protected] wrote:Ja juz po wizycie-krutka ale rzeczowa. Estradiol 951 pęcherzyków 8 sztuk.Od 15 do 18 mm.Piątek konczymy i punkcja w niedziele.Coraz bliżej celu.
Izaura a jak u Ciebie po podglądanku?już dziś zaczynam trzymać kciuki
Monisiek -
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:To ja juz nie wiem o co chodzi...Ty miałaś za mało, a mi doktorek powiedzial że troche za wysoki, a juz 6 dawek przyjelam...
-
nick nieaktualny
-
o przestymulowaniu i możliwości hiperki. Ale twój estradiol nie jest wielki. ja na pierwszej wizycie miałam 456 na 5 pęcherzyków po 12-13 mm
-
To zobaczymy ile mi się uda wychodować,jaki będzie estradiol w piątek,sadze że powyżej 2000.
Trzymajcie kciuki,reszta w rękach najwyższego.
Ena będzie dobrze,mysl pozytywnie.
Izaura pewnie dużo wychodujesz.Niby fajnie ale dyskomfort z tym związany i powikłania są kiepskie do zniesienia.Chyba w niektórych przypadkach nie da się uniknąć hiperki-oby Ciebie nie dopadła.Ena lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izaura idziemy prawie tym samym tempem.Ja tez trzymam za Ciebie kciuki.Może transfer nam tak samo wypadnie?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
U mnie od pierwszej dawki menopuru do punkcji minie równo dwa tygodnie.A zastrzyk z Ovitrell to taki w miarę ,tez w brzuch?Mam nadzieje ze nie bolący bo pregnyl w tyłek bolał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 20:10
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)