Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Izaura a u kogo byłaś? Moim zdaniem chyba nie masz co się obawiać jak narazie. Nie jestem lekarzem ale mam nadzieje ze ne będziesz musiała doświadczyć hiperki. Powodzenia trzymam kciuki
Izaura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[email protected] wrote:Karcia a czemu dr.chce uzyskać taki poziom?Karcia
-
asiastokrota wrote:Gosi 321 i Monisiek jak się czujecie? Macie jakieś dziwne dolegliwości? Pytam bo ja po tej nie udanej próbie mam bóle brzucha dokładnie podbrzusza. Nie bolą mnie jajniki tylko mam bóle macicy (chyba). Boli mnie w ciągu dnia ale też np po seksie wcześniej tak nie miałam. Wizytę mam dopiero 5 grudnia. Myślałam że mi przejdzie ale nie przechodzi
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Z innego forum
mamakejti napisała:
AAA, dziewczęta, zapomniałam, moja rehabilitantka, pisałam Wam kiedyś o niej, miała przystąpić do stymulacji gonalem F, kupiła już i ...zaszła w ciążę obiecałam wrzucić info, że ma do odsprzedania, jakby któraś z Was była zainteresowana, to na priva piszcie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Z innego forum
mamakejti napisała:
AAA, dziewczęta, zapomniałam, moja rehabilitantka, pisałam Wam kiedyś o niej, miała przystąpić do stymulacji gonalem F, kupiła już i ...zaszła w ciążę obiecałam wrzucić info, że ma do odsprzedania, jakby któraś z Was była zainteresowana, to na priva piszcie -
nick nieaktualny
-
Karcia wrote:I przylazła może czerwone mnie zalało z samego rana...
Kiepsko Karcia ale z drugiej strony możesz działać dalejWALCZYMY:)
Karcia lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Karcia wrote:I przylazła może czerwone mnie zalało z samego rana...
Karcia lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Karcia widzę ze Tobie naturalne starania tak samo wychodzą jak mi. Czyli dupa blada. My babeczki na tym forum to musimy chyba swoje przejść
Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Makumba super ze tak ładnie beta rośnie. Oby i nam niedługo tak przyrastała.
ENA jak po dzisiejszej wizycie. ?
Nadziejka a Tu będziesz podchodzili do ivf?Makumba lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ja nie dostałam wcześniej recepty aż do ostatniego dnia.Dopiero jak miałam zacząć zastrzyki to wydali mi receptę. Oni chyba z tego co widzę pilnują ilości wydanych żeby nie krążyły między tymi pacjętkami co mają refundację a tymi co nie mają. Jakbym miała zapas z refundacja chętnie bym komuś odstąpiła ale nie dali mi więcej.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nadziejka88 wrote:Karcia widzę ze Tobie naturalne starania tak samo wychodzą jak mi. Czyli dupa blada. My babeczki na tym forum to musimy chyba swoje przejśćKarcia
-
Malawiki w sumie to nie wiem sama z tym ivf bo i chciałabym i sie boje wiec odpuściliśmy z mężem na razie Artemidę i próbujemy sami licząc na cud który i tak nie przychodzi ale pewnie po nowym roku temat ivf wróci bo zaraz to sama zostane na tym forum bo tak ladnie Wam idzie:) wiec ciągnijcie mnie za sobą na fioletowa stronę
Makumba lubi tę wiadomość