Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzia, Makuba dobrze pisze, to podejrzenia. Może akurat na tym się skończy? Życzę Ci tego.
A ja dochodzę do wniosku, że na okres ciąży, powinny wyłączać internety... Naczytałam się o poronieniach i do środy chyba nie wytrzymam..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Zuzia123 wrote:Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było .Byłam na wizycie u Dr Z. zeby sprawdzić co i jak niestety pan doktor podejrzewa początki adenomniozy , czy któraś z was przechodziła to i najwarzniejsze czy zaszła w ciążę bo to oczywiście zmniejsza jeszcze barcziej szansę na zajście w ciąże a rozwinięcie się choroby nawet wyklucza .W czerwcu ivf nam się nie powiodło za rok o ile będzie to morzliwe podejdziemy do kolejnej pruby
-
Ojej Asia przestań. Nie strasz. Ja wychodzę z założenia, że jak nie mam plamień to gitara. Ty tez nie masz.
Jak jest u Ciebie z łykaniem progesteronu, bo ciagle mam watpliwości. Lutinus- dziennie miałam dawkę 300 mg, a teraz mam mieć 60 mg? Czy 120 mg? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsia 08 rozumiem twoje obawy, ale postaraj nie nie zwariować przez te ciągłe obawy. Ja też ciągle się stresuję - czekam z utęsknieniem na jutrzejszą wizytę i mam nadzieję, że potwierdzi się przebyta owulka. Dzisiaj mam troje dzieci pod moją pieczą to nie mam czasu na myślenie
-
Makumba,ja biorę tylko luteinę. Na ostatniej wizycie dr D powiedział, że jak skończę opakowanie to mam już nie brać. Ale ja wykupiłam następne i biorę po 1 tabletce dziennie.
Z tym czytaniem to tak dzisiaj mi coś odbiło. Czytałam o tym co się dzieje w 10 tc i był akurat odnośnik...
Właśnie wróciłam z psem ze spaceru, fajna pogoda jest. Trochę łepetynę przewietrzyłam.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 najgorsze co możesz zrobić to czytać. Wszystko jest dobrze, dzidzia rośnie, nie masz niepokojących objawów CIESZ SIĘ KOBIETO. Info co się dzieje w 10tc masz pod suwakiem to czytaj. Duuużo z psem spaceruj widzę że ci to potrzebne
Twój CUD trwa!!!!!!!!!
Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
dziewczyny mam pytanie bo po punkcji TSH mi zwariowało i miałam 9 pytałam dr Z to nie kazał zwiększać dawki tylko powtórzyć za kilka tygodni i dziś powtórzyłam i mam wynik w normie bo mam 2,5 a norma do 3,5 ale uważam że dalej jest troche za wysokie na zajście w ciążę biore euthyrox 37,5 myślicie że powinnam zwiększyć na 50 ?
Gosia321 lubi tę wiadomość
Karcia -
Karcia wrote:dziewczyny mam pytanie bo po punkcji TSH mi zwariowało i miałam 9 pytałam dr Z to nie kazał zwiększać dawki tylko powtórzyć za kilka tygodni i dziś powtórzyłam i mam wynik w normie bo mam 2,5 a norma do 3,5 ale uważam że dalej jest troche za wysokie na zajście w ciążę biore euthyrox 37,5 myślicie że powinnam zwiększyć na 50 ?
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia nie rób takich rzeczy,niech lekarz oceni czy trzeba zwiekszyć dawkę, żebyś sobie biedy nie narobiła.
asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
Ena bardzo dobrze-dziekuje.Jutro wielki dzień,troche stresu jest ale jestem dobrej myśli.Troche daleko jechać,to chyba najbardziej zniechęca.O 5 pobudka,musze się wyspać.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
A powiedzcie mi jak szybko wyjdę po transferze? Jak mam na 9:30 zgłosić się na oddział to o której mi zrobią.?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Karcia może idź prawatnie,wiem że dr.Domitrz też jest endokrynologiem.
Karcia lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:A powiedzcie mi jak szybko wyjdę po transferze? Jak mam na 9:30 zgłosić się na oddział to o której mi zrobią.?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 16:03
-
[email protected] wrote:Karcia może idź prawatnie,wiem że dr.Domitrz też jest endokrynologiem.
malgos741 lubi tę wiadomość