Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eve87 wrote:Przede wszystkim - dużo spokoju i cierpliwości,bo to będą naprawdę długie 2 tygodnie
Także proponuję - na klatę, z małą częstotliwością odjazdów psychicznych.leo lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ja już po wizycie. Estradiol 283, pęcherzyk 23 mm, endometrium niestety tylko 7 mm narazie. Prawdopodobnie dzis lub jutro będzie owulacja bo Pani dr zauważyła jakby troche płynu w zatoce było. Czyli jakby pęcherzyk juz był nadpekniety i sączy się płyn. Jutro wizyta. Niestety u dr S jestem wściekła no nie chciały mnie zapisać do dr P. Jutro wyjde z wizyty i pewnie niczego nie będę wiedzieć.
Ena dziękuje za miłe towarzystwo:). Córcie masz rewelacyjnąNapisz jak tam u Ciebie po wizycie.
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Moja blastke była słaba 1ab, to może morulka się przyjmie.Zobaczymy.Mam brać dalej acard?
teraz odpoczywaj dbaj o siebie i swoje kropki jedz przez 3 dni ananasa swiezego po 2 plasterki acard dalej lykaj. I nahlepiej zajmij czyms glowe komedie ksiazki jakies reczne robotki cokolwiek. Trzymam kciuki:)
-
Ja polecam dr Domitrza to prawda jest specyficzny ale widocznie i ja makumba umiemy go podejsc
zeby dobrze z nim sie czuc. Ja na wizytach to nawet z nim zartowalam i smielismy sie oboje. Jest stanowczy i faktycznie wyklada wszystko na lawe nie owijajac w bawelne ale niestety nie moze nam koloryzowac ze wszystko bedzie ok ze sie uda za 1 razem. Kazda z nas by tak chciala ale nie kazdej sie tak udaje. Ja na nastepne podejscie tez wybieram dr D jest super lekarzem i zna sie na tym co robi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 17:58
Makumba, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Kurczę, tak się zastanowiłam nad moimi rozmowami z dr Domitrzem i wszystkie były bardzo pozytywne.
1 rozmowę zaczął z uśmiechem na twarzy mówiąc "hmm jak tu państwa zniechęcić" i weź się nie śmiej
Przed punkcją, pierwsza wizyta była u dr P - cały weekend przepłakałam, a potem dr Domitrz patrząc na moją kartę powiedział, że widzi dużą szansę na ciążę. Moja stymulacja szła powoli, równomiernie, bez szaleństw.
Po punkcji jak powiedziałam, że 5 pobranych komorek to mało, to mnie zrugał. I dobrze. Doprowadził mnie do porządku.
Jak zadzwoniłam z pozytywnym testem miałam wrażenie, że szczerze się ucieszył.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 18:46
-
e_mil_ka wrote:Ja już po wizycie. Estradiol 283, pęcherzyk 23 mm, endometrium niestety tylko 7 mm narazie. Prawdopodobnie dzis lub jutro będzie owulacja bo Pani dr zauważyła jakby troche płynu w zatoce było. Czyli jakby pęcherzyk juz był nadpekniety i sączy się płyn. Jutro wizyta. Niestety u dr S jestem wściekła no nie chciały mnie zapisać do dr P. Jutro wyjde z wizyty i pewnie niczego nie będę wiedzieć.
Ena dziękuje za miłe towarzystwo:). Córcie masz rewelacyjnąNapisz jak tam u Ciebie po wizycie.
No Emilko, żeby Ci tego Panie nie spieprzyly. Zrób tak: zadzwoń na komórę do dr P, jeszcze dziś i bardzo go poproś o przyjęcie. Ja raz tak zrobiłam. Przyjął mnie bez problemu. Mało tego - czekał na mnie bo nie zrobiłam estradiolu i musiałam czekać na wynik!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 18:50
-
Tsh podskoczylo z 2 na 3. Doktor powiedział że by zwiększył dawkę o 25, ale nie zna szczegółow mojej choroby bo U niego się nie lecze. A do swojego lekarza dopiero mogę W grudniu isc. I nie wiem czy zwiększać? A progesteron 75!
-
nick nieaktualny[email protected] - ale wieści
To trzymamy kciuki za dwa kropki.
Emilka mnie i Z też było miło was poznać. Z kolejnością w Artemidzie to tak jak na wizycie u dr S - wiem, że nic nie wiemDuży pęcherzyk i Estradiol fajny, a endo przecież też w granicach normy. Powodzenia jutro.
U mnie na wizycie ok - dwa pęcherzyki pękły, endo spoko, zatem czekam na testowanie - zrobię betę w piątek albo sobotę. I mam zapodawać Luteinę.
Madlen 89 witaj w naszym gronie. -
[email protected] wrote:Cześć dziewczynki wróciłam do domku wykończona podróżą.Poszło wszystko bez problemu ale z niewielkim poślizgiem.Transfer mialam dopiero o 11,ale wróciłam nie z jednym a z dwoma kropkami...mam podana blastke i morule.4 czekają do jutra czy da się coś zamrozić. To teraz mówcie mi szybko co nam robić a czego nie...Zwariuje przez te dwa tygodnie.
. U mnie 10 dzień cyklu i czekam na owu i znów prace domowe och jak ja wam zazdroszczę brzuchatki
Makumba lubi tę wiadomość
Karcia