Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba ja mam karchera WV5 do okien
REWELACJA
teraz się czaję na mop parowy też od karchera
nadziejka88, Makumba lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ja już po wizycie. Estradiol 283, pęcherzyk 23 mm, endometrium niestety tylko 7 mm narazie. Prawdopodobnie dzis lub jutro będzie owulacja bo Pani dr zauważyła jakby troche płynu w zatoce było. Czyli jakby pęcherzyk juz był nadpekniety i sączy się płyn. Jutro wizyta. Niestety u dr S jestem wściekła no nie chciały mnie zapisać do dr P. Jutro wyjde z wizyty i pewnie niczego nie będę wiedzieć.
Ena dziękuje za miłe towarzystwo:). Córcie masz rewelacyjnąNapisz jak tam u Ciebie po wizycie.
-
Cześć dziewczyny.
Jestem nowa i chciałabym Was zapytac o opinie. Podchodze jutro do in vitro w Białymstoku( z Artemidy, lecz punkcja w szpitalu klinicznym w Białym). I o ten szpital własnie chciałam was zapytać, czy któraś z Was tam była> Jakie sa wasze opinie? Troche sie obawiam tego państwowego szpitala.. A punkcja, jest sie czego bac?
Pozdrawiam serdecznie:)asia-m-b lubi tę wiadomość
Punkcja 26.11.16
Transfer 01.12. -
Madlen punkcje zawsze wykonują w tym szpitalu. Kazda z nas ktora podchodzila do in vitro tam była. Szpital jest ok. Mila obsługa czysto. Nie ma sie czego bać. Zaśniesz i obudzisz sie juz po zabiegu. Powodzenia
-
Dziękuję Emilka
A co do poleceń dr, to ja polecam dr. Domitrza,pomijając specyficzny humor, jest konkretny, nie owija w bawełne a pacjent może mieć u niego swoje zdanie. Nie narzuca pomysłow, tylko proponuje.e_mil_ka lubi tę wiadomość
Punkcja 26.11.16
Transfer 01.12. -
e_mil_ka wrote:Madlen punkcje zawsze wykonują w tym szpitalu. Kazda z nas ktora podchodzila do in vitro tam była. Szpital jest ok. Mila obsługa czysto. Nie ma sie czego bać. Zaśniesz i obudzisz sie juz po zabiegu. Powodzenia
Zgadzam się z Emilką
Powodzenia &&&
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki wróciłam do domku wykończona podróżą.Poszło wszystko bez problemu ale z niewielkim poślizgiem.Transfer mialam dopiero o 11,ale wróciłam nie z jednym a z dwoma kropkami...mam podana blastke i morule.4 czekają do jutra czy da się coś zamrozić. To teraz mówcie mi szybko co nam robić a czego nie...Zwariuje przez te dwa tygodnie.
polopiryna, asia-m-b, Makumba, asiastokrota, ana1122, Karcia, Asia08, malgos741, nadziejka88 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Malawiki odpoczywaj, nie stresuj się, bądź dobrej myśli! JESTEŚ W CIĄŻY i tak niech zostanie :-*
Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Moja blastke była słaba 1ab, to może morulka się przyjmie.Zobaczymy.Mam brać dalej acard?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
ana1122 wrote:Nie Trzeba. Moj mąż od transferu zamienił się W anioła. Robi obiad sprząta A ja mam odpoczywac idbać O siebie:-)
-
ana1122 wrote:U Mnie tsh i progesteron wysokie!
-
[email protected] wrote:Cześć dziewczynki wróciłam do domku wykończona podróżą.Poszło wszystko bez problemu ale z niewielkim poślizgiem.Transfer mialam dopiero o 11,ale wróciłam nie z jednym a z dwoma kropkami...mam podana blastke i morule.4 czekają do jutra czy da się coś zamrozić. To teraz mówcie mi szybko co nam robić a czego nie...Zwariuje przez te dwa tygodnie.
-
[email protected] wrote:Moja blastke była słaba 1ab, to może morulka się przyjmie.Zobaczymy.Mam brać dalej acard?
Bierz akard i jedz 2 plastry ananasa codziennie wraz ze środkiem.
Trzymam kciuki!