Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Ana ten podwyższony progesteron to pewnie przez do, że masz dwoje lokatorów.
-
Hej dziewczyny, słuchajcie jestem po drugiej wizycie wyniki kiepskie (małe szanse nawet do punkcji) ale stwierdziliśmy, że zaryzykujemy bo również Doktor D. określił, że nikt nie jest w stanie przewidzieć jak zareaguje na leki do stymulacji.
Przepisał mi na ten moment DHEA (mam niskie amh)i dawkę 50 mg dziennie. Jedna tabletka ma 25 mg i z gapiostwa nie spytałam czy łykać dwie na raz czy rano wieczór, chociaż spytałam o porę to bez różnicy więc chyba by wspomniał że po jednej rano i wieczorem a tak zrozumiałam, że jednocześnie a Wy macie takie tabletki jak przyjmujecie ?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Ja bralam stymen on ma w 1 tabl 10mg więc brałam 5 razy np. Rano 2 po poludniu 2 i na wieczór 1. Więc spokojnie możesz brać rano I później po południu.
-
ana1122 wrote:Ja bralam stymen on ma w 1 tabl 10mg więc brałam 5 razy np. Rano 2 po poludniu 2 i na wieczór 1. Więc spokojnie możesz brać rano I później po południu.
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
TERA83 wrote:jednocześnie chyba też nie zaszkodzi co, tyle tych leków że boję się że zapomnę i muszę zachowywać odstępy czasu
TERA83 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Pewnie Nie. Ale ja bym wolała brać oddzielnie
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Dziewczyny jestem po wizycie. Wkurzona na maxa. Pani S nie potrafiła znaleźć jajnika. Estradiol poszedł w górę 372 wiec owulacji nie było. A ona chciała założyć że owulacja była i podać mi progesteron. Powiedziałam że w takim razie chce ovitrelle bo moim zdaniem owulacji nie było. Dostaam zastrzyk w sobotę transfer. Ale czy ja nie powinnam miec po tym zastrzyku jakiejś wizyty żeby się upewnić ze prcherzyk pekl? Chyba zadzwonie do Zbrocha.
Makumba żałuję że Cie nie posłuchałam. -
Ja się cieszę że przez całą stymulację na nią nie trafiłam. Wlost z głowy rwac lepij niż jej słuchać, doktorzyna zapyziala.Emilka dzwon do Zbrocha.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny jestem po wizycie. Wkurzona na maxa. Pani S nie potrafiła znaleźć jajnika. Estradiol poszedł w górę 372 wiec owulacji nie było. A ona chciała założyć że owulacja była i podać mi progesteron. Powiedziałam że w takim razie chce ovitrelle bo moim zdaniem owulacji nie było. Dostaam zastrzyk w sobotę transfer. Ale czy ja nie powinnam miec po tym zastrzyku jakiejś wizyty żeby się upewnić ze prcherzyk pekl? Chyba zadzwonie do Zbrocha.
Makumba żałuję że Cie nie posłuchałam.e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
TERA83 wrote:Hej dziewczyny, słuchajcie jestem po drugiej wizycie wyniki kiepskie (małe szanse nawet do punkcji) ale stwierdziliśmy, że zaryzykujemy bo również Doktor D. określił, że nikt nie jest w stanie przewidzieć jak zareaguje na leki do stymulacji.
Przepisał mi na ten moment DHEA (mam niskie amh)i dawkę 50 mg dziennie. Jedna tabletka ma 25 mg i z gapiostwa nie spytałam czy łykać dwie na raz czy rano wieczór, chociaż spytałam o porę to bez różnicy więc chyba by wspomniał że po jednej rano i wieczorem a tak zrozumiałam, że jednocześnie a Wy macie takie tabletki jak przyjmujecie ?
-
Gosiu zgadzam się z Tobą. Też myślałam o tej skardze ale nie wiem jak się za to zabrać. Dzwoniłam do Zbrocha. Nie za bardzo chciał Pani dr krytykować. Ale powiedział, że ovitrelle nie zaszkodzi tylko pomoże, że endometrium jest ok. Mam przyjmować od poniedziałku duphaston dwa razy dziennie. Mam się nie denerwować i być spokojna. Ale jak tu się nie denerwować? Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Transfer w sobotę 3 grudnia godz. 9.00 mam być w szpitalu. Tak naprawdę ten zastrzyk do bardziej była moja decyzja niż Pani dr. Ale wolałam go przyjąć niż wziąć progesteron bez pewności że owulacja wystąpiła.
-
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24: polopiryna - betowanie 2
24: Asia08 - betowanie 1
Listopad
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta