Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eni33 wrote:A jakje masz amh ze bierzesz re tabletki.
ale ze względu na wysoki estradiol który powinien wynosić około chyba powyżej 20 a ja mam ponad 300
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
e_mil_ka wrote:Dziewczyny jestem po wizycie. Wkurzona na maxa. Pani S nie potrafiła znaleźć jajnika. Estradiol poszedł w górę 372 wiec owulacji nie było. A ona chciała założyć że owulacja była i podać mi progesteron. Powiedziałam że w takim razie chce ovitrelle bo moim zdaniem owulacji nie było. Dostaam zastrzyk w sobotę transfer. Ale czy ja nie powinnam miec po tym zastrzyku jakiejś wizyty żeby się upewnić ze prcherzyk pekl? Chyba zadzwonie do Zbrocha.
Makumba żałuję że Cie nie posłuchałam.
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
e_mil_ka wrote:Gosiu zgadzam się z Tobą. Też myślałam o tej skardze ale nie wiem jak się za to zabrać. Dzwoniłam do Zbrocha. Nie za bardzo chciał Pani dr krytykować. Ale powiedział, że ovitrelle nie zaszkodzi tylko pomoże, że endometrium jest ok. Mam przyjmować od poniedziałku duphaston dwa razy dziennie. Mam się nie denerwować i być spokojna. Ale jak tu się nie denerwować? Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Transfer w sobotę 3 grudnia godz. 9.00 mam być w szpitalu. Tak naprawdę ten zastrzyk do bardziej była moja decyzja niż Pani dr. Ale wolałam go przyjąć niż wziąć progesteron bez pewności że owulacja wystąpiła.
masakra normalnie masakra.
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilka dr Z przed crio w ogole nie chciał mi dac ovitrelle, ale sie uparlam
wizyty potem zadnej sprawdzajacej nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 17:41
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Emilka dr Z przed crio w ogole nie chciał mi dac ovitrelle, ale sie uparlam
wizyty potem zadnej sprawdzajacej nie było
Dlaczego nie chciał dać ovitrelle? U mnie troche to za dlugo trwalo bo jest już 19 dzień cyklu. -
eve87 wrote:Ciekawe na jakiej zasadzie ją tam trzymają,bo chyba to jak często w recepcji dziewczyny słyszą 'byle nie do dr S' powinno dać im dawno do myślenia...Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja też za każdym razem mówię tak o nie do pani s nie chce I jak mówię dziewczynom że coś na temat ivf to same jej nie polecają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 18:43
-
ana1122 wrote:Makumba a ty kiedy dzwonilas w sprawie twoich świeżynek bo ode mnie nie odbierają
Dzwonił mój mąż, trzeba dzwonić w dzień powszedni najlepiej między 8-15 i poprosić z pracownią invitro.
Nasz twardziel przetrwałana1122, malgos741, Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Aa i dzwoniłam zgodnie z terminem podanym na wypisie ze szpitala. 2 tyg po transferze.
Makumba czy ty oprócz tych witamin dla ciężarnych bierzesz dodatkowo kwas foliowy I Wit D? -
Ciężko się tam dodzwonić.
Moja rodzinna kazała mi brać 2x dziennie wit D po 2000jm, witaminę B12 oraz kwas foliowy. Porobiłam poziomy we krwi i wszystko mam w normie, kwas foliowy max wg widełek.
Po rozmowie z mamą postanowiłam się nie faszerować tą chemią i brać tylko femibion natal 1 oraz raz dziennie witaminę d3. Rynek suplementów diety w PL jest dość wolnym rynkiem, trochę się boję, no i wszędzie piszą żeby uważać na tabletki w 1 trymestrze.
-
e_mil_ka wrote:TERA tak to jest pani ktora przyjmuje a Artemidzie. Ja podchodzę do in vitro. Obyś nie musiała do niej iść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 20:45
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
nick nieaktualny
-
Emilko powiedział, że nie trzeba, ze owulacja wystąpi naturalnie.. ale ja się bałam, że nie i wyprosiłam..
Makumba teraz mycie okien to pesteczka będzie zobaczysz
ps: nie szalej z zakupami zostaw na wózek i na inne fotelikiMakumba, ana1122 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."