Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja muszę zbierać sama bo i tak mama mi pomaga w rozkręceniu firmy a na razie dokładam... chce dla mnie wziąć kredyt.. może uzbieram w grudniu bo mam najwieksze obroty . no i doszło imprez...
ps. a jak u was andrzejki..bo ja teraz w pracy na andrzejkach..
Karcia lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
A jak masz firmę? czym się zajmujeszmalgos741 wrote:Ja muszę zbierać sama bo i tak mama mi pomaga w rozkręceniu firmy a na razie dokładam... chce dla mnie wziąć kredyt.. może uzbieram w grudniu bo mam najwieksze obroty . no i doszło imprez...
ps. a jak u was andrzejki..bo ja teraz w pracy na andrzejkach..
Karcia lubi tę wiadomość
-
Myślę że do końca stycznia mi się uda choć święta to nie wiem czy się powstrzymamana1122 wrote:A W ciągu jakie czasu dasz radę schudnac? Trzymam kciuki. Cudowna mama u mnie też żeby nie pomoc rodziców to jeszcze bym zbierała kase.
co my byśmy zrobili bez tych naszych rodziców...
malgos741 lubi tę wiadomość
Karcia -
jestem fryzjerką... mąż dj - gramy na weselach... ciężka robota...ana1122 wrote:A jak masz firmę? czym się zajmujesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 22:18
Makumba, ana1122 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualnyBrawo za motywację i pozytywne nastawienie. A gest mamy - piękny.Karcia wrote:A ja dziś stwierdziłam że schudnę jeszcze 10kg i podejdę drugi raz do ivf bo tak czytam że wam wszystkim się udaje i mnie znów natknęło. A co najlepsze mama mi dała na większą połowę in vitro więc pieniądze już mam
nie chciałam oczywiście wziąć ale moja mama jest aniołem i nie przyjęła odmowy.
Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:a czasu bardzo mało zostało - 7 tygodni
Ena ja tylko obawiam się tego, że w wojewódzkim zawsze jest dużo rodzących, wiadomo dlaczego, no i boję się nie wiem sali 6 osobowej? braku prywatności? z tym, że wiem, że nie powinno to być wyznacznikiem, bo bezpieczeństwo ważniejsze od komfortu!
Czas zapiernicza!!!
Twoim prowadzącym jest dr P, więc jest duża szansa, że jakieś wyrko się dla Ciebie znajdzie w SzW ;-)Ja przed porodem leżałam na sali 3-osobowej, a po porodzie dostałam opcję full wypas i miałam kawalerkę
A tak na serio, to dostałam jedynkę, bo Panie położne mnie polubiły i mnie tam ulokowały.
malgos 741 - W tym Wojewódzkim to właśnie komfort psychiczny, że wzorowy Oddział Neonatologii i Intensywnej Terapii Noworodka.
asia-m-b, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24: polopiryna - betowanie 2
24: Asia08 - betowanie 1
Listopad
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
9:ana1122-punkcja
10:Izaura rozpoczecie właściwej stymulacji
12:Malawiki podglądanie
12:ana1122-transfer
13:makumba-betowanie
14:Malawiki podglądanie
15:makumba - betowanie
16:Izaura podgladanie
18:Malawiki ostatnia wizyta stumulacyjna
19:e_mil_ka wizyta
20:Malawiki-Punkcja
23:e_mil_ka - wizyta
23:Izaura -punkcja
24: Ona84-wizyta
25:Malawiki - transfer
27:ana1122-tescik
28:izaura - transfer
29: makumba-wizyta
Grudzień
03: Ona84- wizyta
03: e_mil_ka - criotransfer
05: asiastokrota - wizyta
05: polopiryna - wizyta
05 : malgos741 - wizyta
06: malgos741 - genetyk
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin porodu
Czerwiec
22: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu
-
tak a wy?... to ja podobnie ...tylko czasem muszę współpracować z obsługą sali.. kiedy co podają...Ena wrote:Karcia brawo za motywację i pokłony dla mamy.
Malgos341 - Moje Andrzejki - mąż na imprezie, ale od tej strony obsługującej gości, a ja siedzę przed kompem
A gdzie dziś gracie - gdzieś w Olsztynie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 23:02
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Makumba wrote:Asia08 co u Ciebie? Jak samopoczucie?
A chyba ok, dzieki ze pytasz.
malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Asia ty już 10tydzień ... jej jak to szybko leci... piękne te wasze suwaczki... Ana czekam na twój...Asia08 wrote:A chyba ok, dzieki ze pytasz.

01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
My tez mielismy 0% A. Karcia a ile juz schudlas i co to za dieta ze dasz rade do konca stycznia 10 kg zrzucić. Chyba sie nie glodzisz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 23:02
-
Dziewczyny nie mogę przez to wszystko spać. Po dzisiejszym stresie czuje sie tak jakbym w polu kartofle kopała. Mam nadzieje ze zdołam jakoś sie wyluzować. Jeszcze do tego ten ból jajnika. Aż ciągnie mnie w nodze. Masakra
-
schudłam od 5 października 12 kg nie jem węgli moja dieta nie jest do końca mądra bo jem mało może z 800 kalorii dziennie ale już się przyzwyczaiłam i tyle mi wystarcza ale np morfologia mi się polepszyła więc nie jest źleeni33 wrote:My tez mielismy 0% A. Karcia a ile juz schudlas i co to za dieta ze dasz rade do konca stycznia 10 kg zrzucić. Chyba sie nie glodzisz.
malgos741, Makumba, ana1122 lubią tę wiadomość
Karcia