Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Czy któras dziewczyna w ciąży ma niedoczynnosc Tarczycy? Co ile trzeba kontrolować I O ile zwiększyła się U was dawka?
-
Emilka, ja tez mam za soba ciezka noc. Nie wiem dlaczego, ale mialam tak glupie sny ze masakra... snilo mi sie, ze plamilam i szykowalam sie do szpitala... Mam nadzieje, ze to tylko glupi sen i w srode na wizycie bedzie wszystko ok...
e_mil_ka lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Emilka, ja tez mam za soba ciezka noc. Nie wiem dlaczego, ale mialam tak glupie sny ze masakra... snilo mi sie, ze plamilam i szykowalam sie do szpitala... Mam nadzieje, ze to tylko glupi sen i w srode na wizycie bedzie wszystko ok...
Nie martw się. Miałam takie same sny, włącznie z takim że poroniłam...budziłam się zlana potem,a potem siedziałam czekając na wizyte w lekarza jak na szpilkach
głupia podświadomość robi nam takie rzeczy.
-
A mnie od transferu boli brzuch jak na okres.Do tego jeszcze dziś dół pleców? Żeby to był dobry znak.
ana1122 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
ana1122 wrote:Teraz twoje foto pasuje do nazwy
Nazwa jest po prostu straszna. Jak ja mogłam wymyślić Makumbę. Trudno muszę teraz z tym żyć.
Nagietka mnie ciągle bolał brzuch, jadłam nospę. To chyba dobra oznaka. Mały terrorysta/stka się wgryza.
Nie mogę się już doczekać swojej wizyty. Jest tak pięknie, że aż się boję że czar pryśnie. Ale z drugiej strony sobie myślę dlaczego ma prysnąć? Przecież to normalne, kobiety są w ciąży i rodzą!
-
[email protected] wrote:Powiem Ci ze nie wiem,czasami zakluje mnie jajniki tak jakby igły mi ktoś wkładał w nie. I takie jakby zasysanie w macicy i pulsowanie.Ogólnie pobolewa mnie brzuch.Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.Boje się tego ce będzie, teraz już wiem że to problem z plemnikami.Na wypisie było 0% A.Tylko B i C.
Jeśli się nie uda zacznę od początku, tylko teraz skupimy się na mezu.
Lanie Nagietka, nawet nie myśl o niepowodzeniach na tym etapie! Ma nie być kolejnego razu. Pielęgnuj tylko dobre myśli.
-
madlen89 wrote:Wczoraj miałam punkcje- wynik to 12 komórek. Miałam brac luteina 3*100g zaraz po punkcji, ale zapomniałam
i biore dopiero od dziś. mam nadzieje, ze to nie jest duza róznica..
jakie wy bralyscie dawki luteiny ?
Ładnie. Dobrze się czujesz?
Nic się nie stanie z tą luteiną, nie martw się.
Tez miałam 3*100. -
Makumba wrote:Ana kiedy idziesz do lekarza?
Emilka idziesz w pn do dr Zbrocha?
Nie idę na wizytę dr stwierdził że jak przyjęłam ovitrelle to nie ma już potrzeby teraz tylko transfer i najważniejsze żeby endometrium było min 7 mm. No u mnie niby jest 9 mm. Od poniedziałku mam brać duphaston dwa razy dziennie to podobno też ma podkarmić endometrium. -
Emilka jedz orzechy brazylijskie, min. 4 sztuki dziennie i pij czerwone winko, to naprawdę pomaga, mi z niecałych 4 mm przez 7 dni po takiej kuracji endometrium wzrosło do 12 mm.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Emilka jak miałaś 9mm na wizycie to wystarczy.
Ja przed crio tez miałam 9mmAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."