Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Nie idę na wizytę dr stwierdził że jak przyjęłam ovitrelle to nie ma już potrzeby teraz tylko transfer i najważniejsze żeby endometrium było min 7 mm. No u mnie niby jest 9 mm. Od poniedziałku mam brać duphaston dwa razy dziennie to podobno też ma podkarmić endometrium.
A kiedy transfer? -
[email protected] wrote:A mnie od transferu boli brzuch jak na okres.Do tego jeszcze dziś dół pleców? Żeby to był dobry znak.
-
A ja miałam robione ostanie usg 2 dni przed punkcja i miałam też 12mm endometrium. Od tamtego czasu ani estradiolu ani usg przed punkcja i przed transferem nikt nic nie sprawdzał.
Jedz orzeszki,maliny mogą być mrożone. Są w aptece fajne kapsułki z olejem wiesiołka tez dobre na przyrost.Żebyś Emilka była bliżej to bym Ci olejek oddala bo zostało mi pół butelki.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:A ja miałam robione ostanie usg 2 dni przed punkcja i miałam też 12mm endometrium. Od tamtego czasu ani estradiolu ani usg przed punkcja i przed transferem nikt nic nie sprawdzał.
Jedz orzeszki,maliny mogą być mrożone. Są w aptece fajne kapsułki z olejem wiesiołka tez dobre na przyrost.Żebyś Emilka była bliżej to bym Ci olejek oddala bo zostało mi pół butelki. -
Wiesiołka brałam do punkcji.Czy powoduje skurcze tego nie wiem.Ana napewno masz rację. Teraz tylko naturalne składniki są wskazane.Wina nie mogłam wiec ratował się suplementami.A i acard dobrze poprawia endometrium.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Tak właśnie wiem że ten wiesiolek tylko do owulki. Staram sie mieć dobre nastawienie. Martwi mnie tylko ten ciągły ból jajnika.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 16:07
-
Przezemnie oberwalo sie Karci po uszach za ta diete☺ bo sie zapytalam ile jej sie udalo schudnac.
-
eni33 wrote:Przezemnie oberwalo sie Karci po uszach za ta diete☺ bo sie zapytalam ile jej sie udalo schudnac.
Po prostu każda tu chce dla drugiej najlepiej, więc to nie jest takie 'danie po uszach' a bardziej dobra rada,żeby sobie krzywdy nie zrobić
-
e_mil_ka wrote:Myślę że Karcia sie nie obraziła wcale
malgos741 lubi tę wiadomość