Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:schudłam od 5 października 12 kg nie jem węgli moja dieta nie jest do końca mądra bo jem mało może z 800 kalorii dziennie ale już się przyzwyczaiłam i tyle mi wystarcza ale np morfologia mi się polepszyła więc nie jest źle
Makumba lubi tę wiadomość
-
Emilka zaparz sobie melisę i staraj się wyłączyć co ma być to będzie z taką myślą jak zawsze zasypiam bo jak się położę i zacznę grzebać w głowie to setki problemów mi przybywa dlatego zawsze sobie myślę że co ma być to będzie i tyle...
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Karcia -
eve87 wrote:Karcia ale przeciez Ty na zwykle,ze tak powiem przeżycie spalasz znacznie więcej niz 800kcal.. A gdzie jakieś aktywności? Tak nie można. Na moje mimo poprawy wyników morfologii to nie wyjdzie Ci to na dobre. Węgle nie sa złe, one tez sa bardzo potrzebne w diecie. Nie masz opcji wizyty w jakiejś dietetyczki, ktora mogłaby Tobą pokierować?Karcia
-
ana1122 wrote:A W ciągu jakie czasu dasz radę schudnac? Trzymam kciuki. Cudowna mama u mnie też żeby nie pomoc rodziców to jeszcze bym zbierała kase.
Karcia, ana1122 lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
e_mil_ka wrote:Dziewczyny nie mogę przez to wszystko spać. Po dzisiejszym stresie czuje sie tak jakbym w polu kartofle kopała. Mam nadzieje ze zdołam jakoś sie wyluzować. Jeszcze do tego ten ból jajnika. Aż ciągnie mnie w nodze. Masakra
Emilka musisz znaleźć jakiś sposób na pozbycie się stresu. On do niczego nie jest Ci potrzebny, co więcej jest Twoim wrogiem!
Znajdź fajną książkę, skup uwagę na czymś innym, tak jak podpowiada Karcia zainwestuj w melisę
Karcia, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:tak a wy?... to ja podobnie ...tylko czasem muszę współpracować z obsługą sali.. kiedy co podają...
Emilka rozumiem Twój wkur... nawet o tym stresie rozmawiałyśmy - trudno wyłączyć psychikę i uskuteczniać błogostan.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Tak wczoraj właśnie zrobiłam. Melisa musiała iść w ruch. Jakos zasnęłam ale oczywiście w nocy co chwile się budziłam. Mam nadzieję że dziś już będzie lepiej. Dziękuje Wam za wsparcie.
Makumba, ana1122 lubią tę wiadomość
-
Karcia a Ty lanie dupe powinnaś dostać za to jedzenie. Myślę że dorsza czy lososia można zastąpić jedzeniem innych ryb tańszych. Nie forsuj organizmu masz być zdrowa dla swojego dzieciątka.
Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
-
Karcia duzo schudłas. Jedz dużo warzyw. Ryby tez sa zdrowe więc ja próbuje jeść je 2 razy W tygodniu. I kupuje tańsze rybki ale też są dobre. Ja też uważam że te Diety od specjalistów są dla bogaczy ale można też schudnąć z glowa i tanio. Dbaj O siebie
-
Makumba wrote:Teraz sezon na warzywa korzenne. Kilka dni temu nastawiłam zakwas z buraków. Pyyycha jak ktoś lubi kiszonki. Witaminki aż buzują
Makumba lubi tę wiadomość
-
Ja mam niedoczynność, dr zleca mi badanie co drugi miesiąc, ale u mnie TSH w normie, więc nie zmienia mi się dawka euthyroxu.
Emilkabuszujecie powiadasz?
buszowanie też znakomite na stres
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Karcia wrote:Byłam kiedyś u dietetyczki i taką rozpiskę mi dała że nie wiem ile mąż by musiał zarabiać sam łosoś dorsz itp. Wiem że mi to nie wyjdzie na zdrowie ale ja tak bardzo chce schudnąć że mam klapki na oczach i wmówiłam sobie że jak schudnę to zajdę w ciążę a wiem że tak nie musi być bo wyniszczam organizm. Ale ze mnie leniuch jest to za wiele ruchu nie mam oprócz obowiązków domowych
Karcia lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:Karcia duzo schudłas. Jedz dużo warzyw. Ryby tez sa zdrowe więc ja próbuje jeść je 2 razy W tygodniu. I kupuje tańsze rybki ale też są dobre. Ja też uważam że te Diety od specjalistów są dla bogaczy ale można też schudnąć z glowa i tanio. Dbaj O siebie
Najważniejsze to nie zamykać się ani na tłuszcze ani na węgle i nie ucinać tak ilości kalorii.Organizm musi się rozhustać,żeby więcej spalać a na dietach typu 1000kcal tak się nie zadzieje