Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Powinnyśmy ja pochwalić bo dziewczyna bardzo się stara żeby osiągnąć cel którym jest dzidzia. Karcia jestem z Ciebie dumna-świetnie sobie radzisz. Ja kiedyś 12 kg to w miesiąc schudłam.
Dziewczyna daje rade,chylę czoła.Karcia lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Makumba wrote:Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24: polopiryna - betowanie 2
24: Asia08 - betowanie 1
Listopad
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
9:ana1122-punkcja
10:Izaura rozpoczecie właściwej stymulacji
12:Malawiki podglądanie
12:ana1122-transfer
13:makumba-betowanie
14:Malawiki podglądanie
15:makumba - betowanie
16:Izaura podgladanie
18:Malawiki ostatnia wizyta stumulacyjna
19:e_mil_ka wizyta
20:Malawiki-Punkcja
23:e_mil_ka - wizyta
23:Izaura -punkcja
24: Ona84-wizyta
25:Malawiki - transfer
27:ana1122-tescik
28:izaura - transfer
29: makumba-wizyta
Grudzień
03: Ona84- wizyta
03: e_mil_ka - criotransfer
05: asiastokrota - wizyta
05: polopiryna - wizyta
05 : malgos741 - wizyta
06: malgos741 - genetyk
06:Malawiki pierwsza beta
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin porodu
Czerwiec
22: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin poroduProwadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Bez kitu jak my tu walczymy O maleństwo. Karcia ja też jestem Z ciebie dumna. Teraz musi ci się udać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 18:54
Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj miałam spotkanie rodzinne z ciociami i dopytywanie kiedy wy bo Już tyle po ślubie. I całe streszczenie kto W ciąży W rodzinie już jest. Szkoda że nie mogłam się pochwalić już.
malgos741, Karcia lubią tę wiadomość
-
eve87 wrote:Eej no nie odbierajcie tego tak
Po prostu każda tu chce dla drugiej najlepiej, więc to nie jest takie 'danie po uszach' a bardziej dobra rada,żeby sobie krzywdy nie zrobić
Karcia takze absolutnie nie chcialam cie urazic tylko martwie sie ze zrzucanie kilogramow w tak szybkim czasie moze nie wyjsc na dobre zwlaszcza ze chcesz miec zdrowy organizm zeby moc zajsc w ciazeKarcia lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Karcia ja jestem z ciebie dumna...tylko nie przesadzaj za mocno z tym głodzeniem...
Karcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
wszystko fajnie, ja też podziwiam Karcie, ze tak ładnie schudła, ale 800kcal to ZA MAŁO zamiast sobie pomóc można zaszkodzić, takie odżywianie, może zaburzyć owulacje i upośledzić pęcherzyki. Trzeba to robić z głową.
Karcia poszukaj Kochana informacji na temat diety białkowej, którą rekomendują niektóre kliniki, będziesz chudła a jednocześnie, podniesiesz jakość komórek ♥Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dziewczynki moje kochane jak ja bym mogła się na was obrazić wiem przecież że wszystkie się po prostu nawzajem troszczymy o siebie.A każda rada wasza jest cenna na wagę złota
. A tak na marginesie to chłopa do wyra dziś ciągnę bo 12 dzień cyklu niby za wcześnie na owu ale nigdy nie wiadomo i tak zastanawiam się czy przy cyklach 30-31 dniowych możliwa jest owu w 12 dniu jak myślicie ?
malgos741 lubi tę wiadomość
Karcia -
nick nieaktualnyKarcia wrote:A tak na marginesie to chłopa do wyra dziś ciągnę bo 12 dzień cyklu niby za wcześnie na owu ale nigdy nie wiadomo i tak zastanawiam się czy przy cyklach 30-31 dniowych możliwa jest owu w 12 dniu jak myślicie ?
Trudno rozkminić ten organizm, ale próbować warto - trochę kcal się spali, a jeszcze może "ludź" z tego wyjdzie
Ona 84 - oby była owulka z tego drożnego, chyba że i z jednego i drugiego będzie.
Ana1122 domyślam się jak cię korciło,żeby się pochwalić...
malawiki - Twoje bóle wróżą same pozytywne wieściA jesteś jeszcze na L4?
Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sobie teraz wkręcam, że jak miałam podawany Ovitrelle to na lewym był pęcherzyk 21 mm i estradiol 192. Dr M widziała trochę płynu - jakby sam pękał. Na prawym były dwa pęcherze - jeden 14 mm, a drugi 15-16 mm. Jak byłam w czwartek na wizycie to się okazało, że pękł ten z lewego i jeszcze jeden z prawego. A to możliwe, że ten z prawego (15-16 mm) podrósł od soboty np. do poniedziałku, dojrzał i pękł pod wpływem zastrzyku? Jezuuuu czy ten estradiol nie był jednak za niski skoro dwa pękły? Już byłam spokojna i znowu jakieś rozkminy.....wrrrr Na obu jajnikach było ciałko żółte i progesteron 11,03.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 20:15
-
Ena ja po punkcji przedłużyłam zwolnienie i odpoczywam jeszcze do 9 grudnia.Jeśli beta będzie pozytywna to ciąg dalszy.Obym nie musiała teraz wracać do pracy,załamie się chyba jak się nie uda.Ale akysz odpedzic złe myśli...Dzięki relanium chociaż lepiej spie.Tylko mój mlodzieniaszek wrócił podziębiony do domu oby mnie niczym nie zaraził.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 21:33
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Malawiki czemu by miało się nie udać? uda się na pewno. Dostaniesz prezent na Mikołajki pozytywną betę. A kto ci robił transfer?