Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba dolegliwości chyba żadne. Czuje się dobrze. Czasami zakuje mnie jajniki ale to rzadko. Wieczorami też czasami mam zgage i często jeść mi się chce. A Tak to nic. Piersi też jakoś mocno nie bolą. A ty?
-
ana1122 wrote:Makumba ty też 3 dzieci? dobrze pamiętam też miałas 2 zarodki podane?
Kiedy masz wizytę U lekarza? Który to tydzień juz u ciebie?Jak się czujesz?
2 zarodki podane i 1 zamrożony. Jutro idę do lekarza. Nie wiem ktory to tydzień u mnie, bo nie umiem policzyć. Jak mam brać pod uwagę 1 dzien okresu to dziś zaczynam 7 tydzień.
Boli mnie głowa. Codziennie. Może przez poziom progesteronu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 10:21
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:2 zarodki podane i 1 zamrożony. Jutro idę do lekarza. Nie wiem ktory to tydzień u mnie, bo nie umiem policzyć. Jak mam brać pod uwagę 1 dzien okresu to dziś zaczynam 7 tydzień.
Boli mnie głowa. Codziennie. Może przez poziom progesteronu. -
Makumba, niestety musialam zrezygnowac z tej umowy zlecenia.
A jesli chodzi o drugie pytanie, to my tak naturalnie.
Paczki, mmm."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
ana1122 wrote:Paczki tak A kawa mi nie smakuje:-(
Za to pączki bardzo
Nawet dzisiaj zaczęłam dzień pączkiembo od 5 nie śpię. Mała harcowała w brzuchu całą noc, spać nie mogłam prawie wcale, więc w końcu się poddałam i wstałam.Na osłodę Mąż przed pracą przywiózł świeżutkiego pączka, mmm
ana1122, Makumba, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
-
To między nami jest 2 tygodnie różnicy U mnie teraz 5. tak liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki. to ty Już serduszko usłyszysz. Super. A masz przeczucie czy będą 2 maleństwa?
-
Makumba wrote:W zasadzie nie mam nawet mdłości
Z jedzeniem może trochę się zmieniło, bo na wiele rzeczy nie mam ochoty. Musi cos być naprawdę dla mnie pyszne.
Mam to samo. Wiele rzeczy juz mi nie smakuje. Przerzucilam sie zato na chleb ze smalcem."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
eve87 wrote:Mi na początku ciąży kawa wcale a wcale nie smakowała
Za to pączki bardzo
Nawet dzisiaj zaczęłam dzień pączkiembo od 5 nie śpię. Mała harcowała w brzuchu całą noc, spać nie mogłam prawie wcale, więc w końcu się poddałam i wstałam.Na osłodę Mąż przed pracą przywiózł świeżutkiego pączka, mmm
Sielanka ❤️
Ojej sto lat nie jadłam pączków, skandal! -
ana1122 wrote:To między nami jest 2 tygodnie różnicy U mnie teraz 5. tak liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki. to ty Już serduszko usłyszysz. Super. A masz przeczucie czy będą 2 maleństwa?
Ana jestem niezdrowo podekscytowana, nie myślę nawet w ten sposób czy jedno dziecko, czy więcej.
Nie mam siły mieć takich marzeń, nic mnie dookoła nie obchodzi, niczym się nie przejmuję.
Błagam tylko żebym miała w sobie przynajmniej jedno zdrowe życie.Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakumba to trzymamy za ciebie kciuki jutro.
Izaura powodzenia dziś.
[email protected] oj to zdrowia życzę synkowi. Ja bym miała najbliżej do ciebie na pączki, ale w tym tygodniu jeżdżę z dala od naszej metropolii i opiekuję się dziećmi z rodziny.
Emilka jak się czujesz. Przeszedł ci wkur...?Makumba lubi tę wiadomość