Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
No Mała
takie dobre wieści na przywitanie? PIĘKNIE! Ciesz się kobieto i dbaj o siebie. Ja mialam duphaston 2 x dziennie więc dawka taka jak u Ciebie. Nic się nie bój dr D wie co robi :-*
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
mam nadzieję, że będzie dobrze... a czy Was również bolał brzuch jak na okres? jak powiedziałam o tym dr.D to powiedział, że sama muszę już zdecydować czy zgłaszać się z ty do nich ( bo może hiperstymulacja). sama nie wiem, przy poprzedniej stymulacji (przestymulowaniu) też bolał brzuch, ale zupełnie inaczej. może się nakręcam..
mała1186 -
Witaj Mała,
Gratuluję ciąży!!! Wszystko będzie dobrze. My tu przynosimy szczęście
Przykro mi z powodu poronienia. Czy hiperstymulacja była tego przyczyną? Czy przyczyna jest znana?
Osłabiają mnie taki historie:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 16:27
-
Malawiki. Ja chyba na transfer trafie do Domitrza mimo że Zbroch mnie prowadzi, bo sprawdzałam na stornie internetowej Zbrocha to on u siebie prywatnie w sobote przyjmuje od 9.00 do 11.00. A ja mam transfer na 9.00 w sobote.
Ena już mi przeszło:) Co nie zmienia faktu, że i tak mam złe zdanie o Pani S.
Mała gratulacje:) Wszystko będzie ok. Witaj w naszym gronie.
A ja jak na złość się rozchorowałam. Dziś wstałam z bólem gardła i to takim sporym. Zdecydowałam jednak sama że wezmę antybiotyk za wczasu żebym do soboty nie obstała się z jakąś anginą.
Dziś odbyłam rozmowę z moją szefową poinformowałam ją że od przyszłego tygodnia jestem na zwolnieniu. Ciesze się, że tą rozmowę mam za sobą już. Teraz tylko do piątku a potem niech się wali niech się pali. Nic mnie nie obchodzi. Będę się relaksować z moim maleństwemAsia08, polopiryna, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Najgorsze są pierwsze 10 tyg.
Ty Makumba się nie martw bo ty Już 7 tydzień I lada moment będzie 12,20 tydzień I poród. A ja krocze za tobą więc wierzę że będzie dobrzeMakumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:No właśnie ana czyli dobrze przypuszczam, że trafie na dr D.
-
Izaura wrote:
Dziewczyny ja juz mam jeden skarb ze sobą....jeden został zamrożony
. 4 jeszcze obserwują.
Izaura lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
mała1186 wrote:Witajcie dziewczyny,
od jakiegoś czasu obserwuję Wasze forum... nigdy nie miałam chyba jednak odwagi żeby napisac. skoro sie zdecydowałam to na początek opowiem swoją historię... może komuś się przyda. o dziecko staramy się od 3 lat. najpierw były badania, drożność jajowodów, laparoskopia(nic nie pomogło). trafiłam do Invimed Warszawa. tam około 1,5 roku badania ( głownie mąż, bo słabe wyniki). i tak w maju br. miałam wykonany zabieg in vitro/( krótki protokół - podane 2 zarodki). nie obyło sie bez przestymulowania jajników, ale o tym lekarze z warszawy nic mi nie powiedzieli - dopiero mój ginekolog "na miejscu". najważniejsze transfer zakończył się pozytywnie - pojedyńcza ciąża. niestety radość trwała do okolo 10 tyg- póżniej poronienie.... pozbierałam się jakoś.... w październiku wybrałam się do Artemida Olsztyn - doktor Domitrz. od razu poczułam się lepiej- b. dobry lekarz. Trzynaście dni temu miałam transfer dwóch zarodków. dzisiaj beta - 444. ... czy powinnam się cieszyć....gratuluje i zycze spokojnej ciazy
-
Ena mój mlodzieniaszek na wirusowe zapalenie krtani-szczeka mi jak piesek.Kotek dobrze oczka przemyć rumiankiem i solą fizjologiczną.
Dziś bylam po receptę w Artemidzie-wnerwia mnie ta blondynka,nie chciała mi dać recepty na lutinus.Ale udało się załatwić dr.S pomogła. A co do luteiny to ryczałt jest dopiero jak jest ciąża. Wiec wolałam wziąć lutinus zamiast płacić 100% za luteine.Pod gryfem dalej jest promocja za dwa opakowania 35% taniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 16:53
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Emilka kuruj się żebyś do soboty czuła się lepiej.A mnie znowu pobolewa pęcherz-mogę cos brać? ?
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Zrobilam salatke z tunczykiem a teraz czytam, ze powinnam go unikac w ciazy, bo moze zawierac rtec.
Chyba zostane przy smalcu...asia-m-b lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
[email protected] wrote:Emilka kuruj się żebyś do soboty czuła się lepiej.A mnie znowu pobolewa pęcherz-mogę cos brać? ?
-
Asia08 wrote:Zrobilam salatke z tunczykiem a teraz czytam, ze powinnam go unikac w ciazy, bo moze zawierac rtec.
Chyba zostane przy smalcu...Asia08 lubi tę wiadomość