Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, od ktorej otwieraja Artemide? Znowu pojawila sie krew, taka jasna, troche. Musze sie przepisac na wizyte dzisiaj bo umre."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Mi doktorek też na początku zapisał lutinus, pojechałam do apteki jak usłyszałam cenę, to wróciłam do Artemidy i bez problemu babki z rejestracji zmieniły mi na luteinę. Dziewczyny nie ma sensu przepłacać, skoro to ten sam lek progesteron i nic więcej. Za firmę płacimy ot co.
A wiadomo jak to lekarze, czasami mają profity, za to, że wypisują konkretny lek
Makumba powodzenia dziś na Hanki Sawickiej ♥
Makumba lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia08 wrote:Dziewczyny, od ktorej otwieraja Artemide? Znowu pojawila sie krew, taka jasna, troche. Musze sie przepisac na wizyte dzisiaj bo umre.
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ana, nic takiego nie mialam.
Malgos, za pozno przeczytalam i juz dzwonilam i umowilam sie na dzisiaj. Szkoda tylko ze jest dr S..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Możesz napisać do dr P nie zaszkodzi...może cię szybciej przyjmie.. on od rana w szpitalu...01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Makumba wrote:Witaj Mała,
Gratuluję ciąży!!! Wszystko będzie dobrze. My tu przynosimy szczęście
Przykro mi z powodu poronienia. Czy hiperstymulacja była tego przyczyną? Czy przyczyna jest znana?
Osłabiają mnie taki historie:(
Lekarze mówili,że nie miało to znaczenia. Tak się zdarza, podobno nie ma znaczenia czy to ciąża naturalna czy z in vitro, poronienia zawsze mogą się zdarzyć.
mała1186 -
Mała ja dopiero serduszkowa wizyta, ale za to bety 3 zrobiłam
Asia jak tam kochana? nie martw się takie plamienia się zdarzają, oczywiście sprawdź to dla świętego spokoju. Na którą masz wizytę?
Następnym razem, nie zapisuj się na wizyty tylko od razu możesz jechać do wojewódzkiego na IP, tam Cię zbadają za darmo, albo tak jak dziewczyny piszą, dzwoń lub pisz do drP.
Daj znaka :*Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Jestem juz po. Wszystko ok! Serduszko bije normalnie, reszta tez ok. Tylko ciaza jes5 mlodsza, wychodzi ok.9 tydzien z kawalkiem. Dostalam skierowanie na badania prenatalne i mam sie juz umowic. Nadal mam brac luteine 2x1. Kamien spadl mi z serca.
Asia, wiesz jak to jest. Walczy sie tak dlugo, ze pozniej kazda innosc przyprawia o palpitacje serca...asiastokrota, asia-m-b, malgos741, Karcia, polopiryna lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui