Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A z tym ananasem to tak bez ograniczeń można jeść? .Zrobiłam swoją świeża mielone do herbaty z żurawiny i popijam ale nie wiem czy pomoże.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Asia08 lepsza jest makrela niż tuńczyk. Ja codziennie jem pastę z makreli,taka super z cebulką i jajeczkiem.Miami czyżby zachcianki ciążowe hehe trochę za wcześnie.
Asia08 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Makrela może tak samo zawierać rtęć jak tuńczyk. Tylko trzeba pamietać, ze w ciąży nie wskazane jest ich spożycie "w nadmiarze"
Takze mysle, ze ta sałatkę można spokojnie podjeść trochę
-
Zobaczę jak do wieczora będe się czuła. Narazie dużo pije,żeby był pęcherz pełny.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Nagietka, nie ma co przesadzać z ananasem. Piszą 2 plastry.
Co do ryb dziś jadłam makaron z tuńczykiem pychaa, każda duża ryba zawiera pierwiastki ciężkie i nie mozna przesadzać, ale nie tak żeby ich nie jeść w ogóle. Apropos - nie mozna jest serów pleśniowych, typu brie, surowizny czyli np. Lososia wędzonego na zimno (buuuuuu), a śledzie typu matjas? Ja nie umiem bez nich żyć.
-
pleśniowe jeśli pasteryzowane to można
łosoś musi być wędzony na gorąco ja się tym ratowałam, makrela też jest wędzona na ciepło także na spokojnie
ja śledzie jadłam i jem, nie ma medycznych przeciwwskazań
także Makumba smacznegoMakumba lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
ana1122 wrote:Dziewczyny posyłam wykupić luteinsu a one powiedziały że 250 zł za opakowanie. Nie ma na nia refundacji?
czemu luteiny nie wzięłaś?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:na lutinusa nie ma
czemu luteiny nie wzięłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 20:05
-
Ja sledzie jadlam, ale kwasiory. Innych nie lubie.
Ryb innych tez nie lubie i rzadko jadam. Czasem tylko wlasnie tunczyka.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
[email protected] wrote:Ana ja dziś brałam lutinus i pod gryfem za dwa opakowania zapłaciłam 200.
-
Ana duża różnica.. moja koleżanka z Gdańska chciała wykupić w gdańsku żel z testosteronem na stymulację przed ivf różnica 150zł tak samo ... wykupiłam jej z własnego odpisu bo miałam jeden wykupiony a ona jak będzie mi potrzebny to mi da receptę i jej wysłałam tego samego dnia... na drugi dzień już miała...01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ana1122 wrote:Ja chciałam kupić U siebie I Teraz mi wyszło. Zapłacę 250 zł I mam jedno opakowanie A tam za 200 2 opakowania. Ostro. Już trudno...aby dobrze było A te pieniądze to I tak raz są A raz ich Nie ma
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:a kiedy masz następną wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 21:24
-
ja zapłaciłam 100zl za luteina pod gryfem. podobno jest refundowane tylko w ciąży. aja dostałam dziś info ze w drugiej dobie mam tylko 5 zarodków i dr. D czeka z nimi do 5 doby. boje sie ze nic mi nie zostanie. całe pozytywne myślenie mnie opusciloPunkcja 26.11.16
Transfer 01.12. -
nick nieaktualnymadlen89 wrote:ja zapłaciłam 100zl za luteina pod gryfem. podobno jest refundowane tylko w ciąży. aja dostałam dziś info ze w drugiej dobie mam tylko 5 zarodków i dr. D czeka z nimi do 5 doby. boje sie ze nic mi nie zostanie. całe pozytywne myślenie mnie opuscilo
-
madlen89 wrote:ja zapłaciłam 100zl za luteina pod gryfem. podobno jest refundowane tylko w ciąży. aja dostałam dziś info ze w drugiej dobie mam tylko 5 zarodków i dr. D czeka z nimi do 5 doby. boje sie ze nic mi nie zostanie. całe pozytywne myślenie mnie opuscilo
malgos741 lubi tę wiadomość