Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciezko by mi bylo bez Was i mojego meza... On od poczatku mowil, ze wszystko jest ok...
Karcia lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asiu zawsze wszyscy tak mówią ale obawa jest. My zawsze widzimy wszystko w czarnych barwach. Ja jak poroniłam to nie miałam krwawienia tylko bolał mnie strasznie brzuch. Rano powiedziałam mężowi że coś jest nie tak, pocieszał mówił że wymyślam ale ja czułam, wiedziałam ale jeszcze przez tydzień sie łudziłam dopóki nie poszłam na wizytę
Karcia lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Witam, dziewczyny mam tylko takie małe ogłoszenie. Mam do oddania całkowicie za darmo 2 opakowania tabletek Duphaston (w jednym opakowaniu brakuje 4 tabletek) z datą ważności do czerwca 2017 roku oraz sierpnia 2020 roku a także 2 ampułkostrzykawki Gonapeptyl Daily (0,1 mg/1 ml) z datą ważności do kwietnia 2018 roku. Może którejś z Was się przyda, a wiadomo ile takie leki pochłaniają pieniędzy. Ja już mam to za sobą. Dzięki Artemidzie, dr. W i metodzie in vitro jestem w 28 tygodniu ciąży bliźniaczej (chłopiec i dziewczynka)
Jeżeli któraś z Was byłaby zainteresowania ww. lekami to podaję nr tel. 609 680 237. Jestem z Olsztyna ale jak trzeba to wyślę leki do innego miasta. Pozdrawiam wszystkie forumowiczkiasiastokrota, eve87, Makumba, leo, ana1122, asia-m-b, malgos741, Karcia, Izaura, Tuuuuuucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena dziękuję za gratulacje. Czytuję sobie Wasze forum od jakiegoś czasu. Moja historia nie różni się od Waszych. 36 lat na karku, kilka lat starań o dzieciątko, 3 nieudane inseminacje i udane - pierwsze - in vitro. Z 3 pobranych komórek jajowych, tylko 2 przeżyły i teraz harcują w brzuchu jako bliźnięta dwujajowe
Bardzo dobrze rozumiem co przeżywacie ale jak pokazują historie z forum cuda się zdarzają. Życzę wiary i powodzenia wszystkim przyszłym mamusiom
nadziejka88, Asia08, malgos741, Ali.G, Karcia, asia-m-b, Ena lubią tę wiadomość
-
Cześć Petivo gratuluję
Jeśli chodzi o leki to te mam... może dziewczyny skorzystają01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asia ciesze się ze z dzidzia dobrze.Dbaj o siebie i odpoczywaj jak najwiecej.
Ana kiedy robiłaś pierwsza betę? Zastanawiam się kiedy ja mogę zrobić.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
petivo wrote:Witam, dziewczyny mam tylko takie małe ogłoszenie. Mam do oddania całkowicie za darmo 2 opakowania tabletek Duphaston (w jednym opakowaniu brakuje 4 tabletek) z datą ważności do czerwca 2017 roku oraz sierpnia 2020 roku a także 2 ampułkostrzykawki Gonapeptyl Daily (0,1 mg/1 ml) z datą ważności do kwietnia 2018 roku. Może którejś z Was się przyda, a wiadomo ile takie leki pochłaniają pieniędzy. Ja już mam to za sobą. Dzięki Artemidzie, dr. W i metodzie in vitro jestem w 28 tygodniu ciąży bliźniaczej (chłopiec i dziewczynka)
Jeżeli któraś z Was byłaby zainteresowania ww. lekami to podaję nr tel. 609 680 237. Jestem z Olsztyna ale jak trzeba to wyślę leki do innego miasta. Pozdrawiam wszystkie forumowiczkiKarcia -
[email protected] wrote:Asia ciesze się ze z dzidzia dobrze.Dbaj o siebie i odpoczywaj jak najwiecej.
Ana kiedy robiłaś pierwsza betę? Zastanawiam się kiedy ja mogę zrobić. -
Ależ to korci żeby wiedzieć jak najszybycie. A piersi zauwazylyscie coś podejrzanego jak jest na początku...?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Ależ to korci żeby wiedzieć jak najszybycie. A piersi zauwazylyscie coś podejrzanego jak jest na początku...?
-
Przy pierwszej ciąży zmienił mi się zapach,teraz jem wszystko-dużo rzeczy mi smakuje.Naprawdę trudne te dwa tygodnie.W niedziele zrobię pierwszy test.Co ma być to będzie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)