X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makuba, to jutro jest dr P? O żesz kurde, a ja mam wizytę w środę dopiero. :( kto w ogole teraz jest w srody?

Izaura powodzenia.

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura &&&&&&&&, powodzenia

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Makuba, to jutro jest dr P? O żesz kurde, a ja mam wizytę w środę dopiero. :( kto w ogole teraz jest w srody?

Izaura powodzenia.
    Na pewno jest Dr M, bo koleżanka ma u niej wizytę w środę. A ty do kogo idziesz?

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W środy i czwartki też doktor D

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:

Izaura powodzenia.

Asia przemówiłam się do dr P u niego w gabinecie, ciężko ogólnie z terminami.
    Poza tym nie chcę dziewczynom zawalać wizyt w Artemidzie żeby mogły się spokojnie stymulować ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 12:05

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) :) :) Dziewczyny ja juz mam jeden skarb ze sobą....jeden został zamrożony <3. 4 jeszcze obserwują.

asia-m-b, asiastokrota, nadziejka88, Asia08, ana1122, malgos741, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość

• asia-m-b Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    Asia przemówiłam się do dr P u niego w gabinecie, ciężko ogólnie z terminami.
    Poza tym nie chcę dziewczynom zawalać wizyt w Artemidzie żeby mogły się spokojnie stymulować ;-)
    Makumba kiedy masz u drP wizyte? Ja w srode ide do Janka machac :-)

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• asia-m-b Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    :) :) :) Dziewczyny ja juz mam jeden skarb ze sobą....jeden został zamrożony <3. 4 jeszcze obserwują.
    No i pięknie teraz kciuki zacisniete &&&&&

Izaura lubi tę wiadomość

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• asiastokrota Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Super wynik, kciuki zaciśnięte, czekamy na pozytywna bete &&&&&&

Izaura lubi tę wiadomość

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ide w srode, ale nawet nie zapytalam do kogo mnie zapisaly. Pojde ostatni raz i na nastepna wizyte umowie sie do dr P. Oby znalazl jedno miejsce dla nas.

asia-m-b, Makumba lubią tę wiadomość

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Super. Gratki a kto ci robił transfer?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Super. Gratki a kto ci robił transfer?
    Dr Zbroch mi robił, punkcje też. Zdziwiłam sie jak go zobaczyłam, bo w poniedziałki był w Olsztynie. .

• eve87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    To teraz niech się zadomawia ładnie u Mamusi :)

Izaura lubi tę wiadomość

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    Makumba kiedy masz u drP wizyte? Ja w srode ide do Janka machac :-)
    Pomachaj Jankowi i od ciotek klotek :):)

ana1122, leo, malgos741, asia-m-b, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Dr Zbroch mi robił, punkcje też. Zdziwiłam sie jak go zobaczyłam, bo w poniedziałki był w Olsztynie. .
    Ale dzisiaj Nie przyjmuje bo chciałam się do niego zapisać Więc dlatego był W Białymstoku

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • mała1186 Debiutantka

Wysłany: 28 listopada 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,
    od jakiegoś czasu obserwuję Wasze forum... nigdy nie miałam chyba jednak odwagi żeby napisac. skoro sie zdecydowałam to na początek opowiem swoją historię... może komuś się przyda. o dziecko staramy się od 3 lat. najpierw były badania, drożność jajowodów, laparoskopia(nic nie pomogło). trafiłam do Invimed Warszawa. tam około 1,5 roku badania ( głownie mąż, bo słabe wyniki). i tak w maju br. miałam wykonany zabieg in vitro/( krótki protokół - podane 2 zarodki). nie obyło sie bez przestymulowania jajników, ale o tym lekarze z warszawy nic mi nie powiedzieli - dopiero mój ginekolog "na miejscu". najważniejsze transfer zakończył się pozytywnie - pojedyńcza ciąża. niestety radość trwała do okolo 10 tyg- póżniej poronienie.... pozbierałam się jakoś.... w październiku wybrałam się do Artemida Olsztyn - doktor Domitrz. od razu poczułam się lepiej- b. dobry lekarz. Trzynaście dni temu miałam transfer dwóch zarodków. dzisiaj beta - 444. ... czy powinnam się cieszyć....

ana1122, asiastokrota, malgos741, asia-m-b, Karcia, leo lubią tę wiadomość

mała1186
  • mała1186 Debiutantka

Wysłany: 28 listopada 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przed chwilą rozmawiałam z dr Domitrzem - powiedział, że mam zmniejszyć dawkę duphaston z 3 tabletek dziennie na 2. i zaprosił za trzy tyg. na USG. czy też miałyście zmniejszaną dawkę leku?

Karcia lubi tę wiadomość

mała1186
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi doktor z kazał przyjmować leki nadal jak przyjmuje. Nic nie zmieniał. Gratuluję jesteś W ciąży. Zarodek się zagniezdzil więc jest super. Teraz trzeba czekać żeby dobrze się rozwijał I wszystko było ok na usg. Narazie powinnas się cieszyć gdyż dobry nastrój mamy dobrze wpływa na dziecko

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała1186 wrote:
    Witajcie dziewczyny,
    od jakiegoś czasu obserwuję Wasze forum... nigdy nie miałam chyba jednak odwagi żeby napisac. skoro sie zdecydowałam to na początek opowiem swoją historię... może komuś się przyda. o dziecko staramy się od 3 lat. najpierw były badania, drożność jajowodów, laparoskopia(nic nie pomogło). trafiłam do Invimed Warszawa. tam około 1,5 roku badania ( głownie mąż, bo słabe wyniki). i tak w maju br. miałam wykonany zabieg in vitro/( krótki protokół - podane 2 zarodki). nie obyło sie bez przestymulowania jajników, ale o tym lekarze z warszawy nic mi nie powiedzieli - dopiero mój ginekolog "na miejscu". najważniejsze transfer zakończył się pozytywnie - pojedyńcza ciąża. niestety radość trwała do okolo 10 tyg- póżniej poronienie.... pozbierałam się jakoś.... w październiku wybrałam się do Artemida Olsztyn - doktor Domitrz. od razu poczułam się lepiej- b. dobry lekarz. Trzynaście dni temu miałam transfer dwóch zarodków. dzisiaj beta - 444. ... czy powinnam się cieszyć....
    Witaj, oczywiście że powinnaś sie cieszyć- beta 444 oznacza CIĄŻE :):):):) Dbaj o siebie, odpoczywaj i czekaj cierpliwie i spokojnie na usg. Nie myśl o poprzednim razie, nastawiaj sie pozytywnie tym razem sie uda :):):) trzymam kciuki &&&& Odzywaj sie na forum co i jak u Was, dziel sie radościami i smutkami, pomożemy jak tylko będziemy umiały a na pewno pocieszymy :) Co do leków to nie wiem, ale na pewno dziewczyny ci pomogą.

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura super wieści :-)

Mała witaj. Gratuluję ciąży.

[email protected] i co wyszło po wizycie u dr u małego? A kot jak tam?

Izaura lubi tę wiadomość

‹‹ 484 485 486 487 488 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ