Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makuba, to jutro jest dr P? O żesz kurde, a ja mam wizytę w środę dopiero.
kto w ogole teraz jest w srody?
Izaura powodzenia."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
Asia08 wrote:Makuba, to jutro jest dr P? O żesz kurde, a ja mam wizytę w środę dopiero.
kto w ogole teraz jest w srody?
Izaura powodzenia.
Asia przemówiłam się do dr P u niego w gabinecie, ciężko ogólnie z terminami.
Poza tym nie chcę dziewczynom zawalać wizyt w Artemidzie żeby mogły się spokojnie stymulowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 12:05
-
nick nieaktualny
-
Makumba wrote:Asia przemówiłam się do dr P u niego w gabinecie, ciężko ogólnie z terminami.
Poza tym nie chcę dziewczynom zawalać wizyt w Artemidzie żeby mogły się spokojnie stymulowaćAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Izaura wrote:
Dziewczyny ja juz mam jeden skarb ze sobą....jeden został zamrożony
. 4 jeszcze obserwują.
Izaura lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Izaura wrote:
. 4 jeszcze obserwują.
Izaura lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ja ide w srode, ale nawet nie zapytalam do kogo mnie zapisaly. Pojde ostatni raz i na nastepna wizyte umowie sie do dr P. Oby znalazl jedno miejsce dla nas.
asia-m-b, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Izaura wrote:
. 4 jeszcze obserwują.
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:Makumba kiedy masz u drP wizyte? Ja w srode ide do Janka machac
ana1122, leo, malgos741, asia-m-b, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
-
Izaura wrote:Dr Zbroch mi robił, punkcje też. Zdziwiłam sie jak go zobaczyłam, bo w poniedziałki był w Olsztynie. .
-
Witajcie dziewczyny,
od jakiegoś czasu obserwuję Wasze forum... nigdy nie miałam chyba jednak odwagi żeby napisac. skoro sie zdecydowałam to na początek opowiem swoją historię... może komuś się przyda. o dziecko staramy się od 3 lat. najpierw były badania, drożność jajowodów, laparoskopia(nic nie pomogło). trafiłam do Invimed Warszawa. tam około 1,5 roku badania ( głownie mąż, bo słabe wyniki). i tak w maju br. miałam wykonany zabieg in vitro/( krótki protokół - podane 2 zarodki). nie obyło sie bez przestymulowania jajników, ale o tym lekarze z warszawy nic mi nie powiedzieli - dopiero mój ginekolog "na miejscu". najważniejsze transfer zakończył się pozytywnie - pojedyńcza ciąża. niestety radość trwała do okolo 10 tyg- póżniej poronienie.... pozbierałam się jakoś.... w październiku wybrałam się do Artemida Olsztyn - doktor Domitrz. od razu poczułam się lepiej- b. dobry lekarz. Trzynaście dni temu miałam transfer dwóch zarodków. dzisiaj beta - 444. ... czy powinnam się cieszyć....ana1122, asiastokrota, malgos741, asia-m-b, Karcia, leo lubią tę wiadomość
mała1186 -
Mi doktor z kazał przyjmować leki nadal jak przyjmuje. Nic nie zmieniał. Gratuluję jesteś W ciąży. Zarodek się zagniezdzil więc jest super. Teraz trzeba czekać żeby dobrze się rozwijał I wszystko było ok na usg. Narazie powinnas się cieszyć gdyż dobry nastrój mamy dobrze wpływa na dziecko
-
mała1186 wrote:Witajcie dziewczyny,
od jakiegoś czasu obserwuję Wasze forum... nigdy nie miałam chyba jednak odwagi żeby napisac. skoro sie zdecydowałam to na początek opowiem swoją historię... może komuś się przyda. o dziecko staramy się od 3 lat. najpierw były badania, drożność jajowodów, laparoskopia(nic nie pomogło). trafiłam do Invimed Warszawa. tam około 1,5 roku badania ( głownie mąż, bo słabe wyniki). i tak w maju br. miałam wykonany zabieg in vitro/( krótki protokół - podane 2 zarodki). nie obyło sie bez przestymulowania jajników, ale o tym lekarze z warszawy nic mi nie powiedzieli - dopiero mój ginekolog "na miejscu". najważniejsze transfer zakończył się pozytywnie - pojedyńcza ciąża. niestety radość trwała do okolo 10 tyg- póżniej poronienie.... pozbierałam się jakoś.... w październiku wybrałam się do Artemida Olsztyn - doktor Domitrz. od razu poczułam się lepiej- b. dobry lekarz. Trzynaście dni temu miałam transfer dwóch zarodków. dzisiaj beta - 444. ... czy powinnam się cieszyć....Dbaj o siebie, odpoczywaj i czekaj cierpliwie i spokojnie na usg. Nie myśl o poprzednim razie, nastawiaj sie pozytywnie tym razem sie uda
trzymam kciuki &&&& Odzywaj sie na forum co i jak u Was, dziel sie radościami i smutkami, pomożemy jak tylko będziemy umiały a na pewno pocieszymy
Co do leków to nie wiem, ale na pewno dziewczyny ci pomogą.
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyIzaura super wieści
Mała witaj. Gratuluję ciąży.
[email protected] i co wyszło po wizycie u dr u małego? A kot jak tam?Izaura lubi tę wiadomość