Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Fionka ja też wtedy zaczynałam
miałam transfer parę tygodni po Zapominajce, ale niestety straciliśmy ciążę w 7t
Gratuluję dzidziusia! fajnie, że się odzywasza czekają na Was mrozaczki?
Ja mam chrapkę na poród sn ale jak będzie życie zweryfikujemalgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
ana1122 wrote:Ale Nie zawsze tak jest. jednego dnia jest ok A innego piecze że Nie mogę wytrzymac
Luteina czesto uczulaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:Ja Mam U siebie. Nie W artemidzie01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ena wrote:Raczej nastawiam się, że nic z tego nie będzie. Za dobrze się czuję
Przy małej ciągnęło mnie w brzuchu,a tutaj może z kilka razy i tak słabo. Myślę, że dostałam za wcześnie Ovitrelle - pęcherzyk pękł, a komórka jeszcze nie dojrzała. A potem jeszcze jak na usg wyszło, że dwa pęcherzyki pękły to zaczęłam to wszystko rozkminiać i takie sobie puzzle ułożyłam. Zobaczymy... Nadal się łudzę...
Malgos jak się teraz nie uda, to ja pewnie zacznę stymulację.
Fionka to super, że dzidziol się urodził zdrowiuteńki. A ile teraz ma miesięcy?01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ana1122 wrote:Ale duphaston też biore:-)01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dziewczyny zaciazone a jak jest u Was z podrozowaniem? Chodzi mi o dluuuga (kilkaset km) jazde samochodem, jako pasazer i troche jako kierowca."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Cześć dziewczyny
Asia m-b nie słuchaj Asi08 i poproszę Jasia na moje urodziny 11 styczniaBez względu na to kiedy Jaś postanowi zawitać na świecie na pewno ASIA będzie szczęśliwa
Asia08, asia-m-b, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia08 wrote:Dziewczyny zaciazone a jak jest u Was z podrozowaniem? Chodzi mi o dluuuga (kilkaset km) jazde samochodem, jako pasazer i troche jako kierowca.
-
Ja się wczoraj stresu najadłam,bo poszłam się kąpać wieczorem a tam krwawienie
Pojechaliśmy na IP i okazało się,że jakiś polip mi się zrobił na szyjce. I to z niego była ta krew. Całe szczęście,że to 'tylko' to i malutkiej nic nie jest. Sprawdziło mnie dwóch lekarzy, do tego usg i ktg i kamień z serca,że Iga ma się świetnie tam w brzuchu. Na usg miała czkawkę, na ktg piękny zapis serduszka, ufff. Po prostu kamień z serca.
asia-m-b, Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Eve, ufff. Ja zauwazylam ze to plamienie to albo z nerwow (wczoraj sie zdenerwowalam) albo faktycznie mam niski prog.
Asiastokrotka, no musze sie z Toba zgodzic - na pewno Asia bedzie szczesliwa. Nawet dwie.asiastokrota lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Eve87 aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam wrrr. To straszne ile trzeba się na martwić, mówią że ciąża to taki piękny okres w życiu kobiety a dla nas to ciągłe stresy i obawy. Super że to nic groźnego i z małą wszystko dobrze. Każdy niepokój trzeba jednak konsultować z lekarzem, nie potrzebne nam dodatkowe stresy.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Asia08 ja to ci powiem że nawet 3 Asie będą szczęśliwe i pozostałe wszystkie ciotki z forum
Asia08, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Eve87 aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam wrrr. To straszne ile trzeba się na martwić, mówią że ciąża to taki piękny okres w życiu kobiety a dla nas to ciągłe stresy i obawy. Super że to nic groźnego i z małą wszystko dobrze. Każdy niepokój trzeba jednak konsultować z lekarzem, nie potrzebne nam dodatkowe stresy.
-
Asia08 wrote:Co robicie na obiad? Nie mam pomyslu...
I zamierzam zrobić tort z masą chałwową, bo gości się spodziewam i chcę sprawdzić czy mi wyjdzie potem mężulowi na urodziny
A tak w ogóle, to mój mąż się urodził w Wigilię, a ja w Dzień Dziecka. Przebije któraś?
Tuuuuuucha, asia-m-b, Asia08, Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF