Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMakumba dziękuję
Dziewczyny ja już po wizycie u dr P. Rozpoczynam stymulację Letrozolem. Na prawym mam przetrwały pęcherzyk z tamtego cyklu. Ma 3 cm. Dr powiedział, że jest spoko i nie trzeba się tym martwić. Miałyście kiedyś tak? To ma się wchłonąć? -
e_mil_ka wrote:No i znalazłam sobie w necie kobietkę która też nie miała żadnych objawów a in vitro sie udało. Poprawiłam sobie humor i teraz koniec szukania i czytania w necie. Ma sie udać to się uda. Nie zmienię niczego czytając kto jakie miał objawy. Makumba masz racje Internet to zło. Chyba musze iść na odwyk.
Emilka ja jestem przykładem bezobjawowym.Zero dolegliwości po transferze, bete poszłam zrobić, ale niczego się nie spodziewałam. Jak zobaczyłam wynik to szok - pierwsze in vitro i trafione. Reszta ciąży też spokojna- ani jednego dnia mdłości, wymiotów, płaczów. Głowa do góry, trzymam kciuki.e_mil_ka, leo, Makumba lubią tę wiadomość
-
Madlen przykro mi.U mnie było tak samo,ja leki odstawiłam i na drugi dzień miałam okres.Zreszt jeśli ciąża miałaby się utrzymać to pewnie wynik byłby inny.Zasmucaja mnie coraz bardziej wiadomosci;jakieś cholerne fatum.Powinno się udawać a jest inaczej.
Rejestrowałam sie dziś do genetyka-wyobraźcie sobie ze wizytę będę miała 20 lipca,chory system.Można jakoś przyspieszyć te wizyty?
Ena dzialaj dalej-pozostał ci jeden torbiel?Chyba nie urośnie przy kolejnej stymulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 16:55
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Madlen przykro mi.U mnie było tak samo,ja leki odstawiłam i na drugi dzień miałam okres.Zreszt jeśli ciąża miałaby się utrzymać to pewnie wynik byłby inny.Zasmucaja mnie coraz bardziej wiadomosci;jakieś cholerne fatum.Powinno się udawać a jest inaczej.
Rejestrowałam sie dziś do genetyka-wyobraźcie sobie ze wizytę będę miała 20 lipca,chory system.Można jakoś przyspieszyć te wizyty?
Ena dzialaj dalej-pozostał ci jeden torbiel?Chyba nie urośnie przy kolejnej stymulacji.
Tzn że tez tak szybko odstawiłaś leki? A powiedz po 1 niepowodzeniu robisz te bad. genetyczne? Ja to bym chciałapojsc za ciosem i od razu kolejna stymulacje, ale nie wiem czy tak można..Punkcja 26.11.16
Transfer 01.12. -
e_mil_ka wrote:Fionka dziekuje Ci bardzo za słowa otuchy.
JA w ciąży poczytywałam fora, od niektórych dziewczyn można się dużo dowiedzieć, przygotować na poród, ale zawsze się trafi garstka, która pisze aby pisać,na każdym możliwy temat chcą się udzielać, aby dostać "lajki" ale ich historie są z kosmosu wzięte (np. w 15 tyg ciąży widziała jedna nóżkę dziecka, która wypychała brzuch).
Jeżeli masz się stresować i nakręcać to unikaj internet.Pomyśl lepiej jak ubierzesz choinkę -
madlen89 wrote:Nie wytrzymaam i zrobiłam bete 7 dpt, niestety 1,2.. więc koniec. Nie wiem czy warto brać dalej luteine
Przy transferowanej 5 dniowej blastocyście, 6 dpt zaczyna być produkowane HCG. Może poczekaj jeszcze z 2 dni i zrób jeszcze raz bete i do tego czasu bierz dalej luteine. -
asiastokrota wrote:Ja uwielbiam robić prezenty, nawet jak mam plan co komu i budżet ustalony to zawsze po zmieniam a bo jeszcze to i może to.....uwielbiam prezenty nie muszą być drogie. Teraz na Mikołajki moja rodzinka dostała pierniczki i ciastka kruche robione przeze mnie i męża i świeczniki im porobiłam (kiedyś Wam pisałam)
Zgadza sie prezenty musza byc ja tez uwielbiam robic prezentyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Madlen przykro mi.U mnie było tak samo,ja leki odstawiłam i na drugi dzień miałam okres.Zreszt jeśli ciąża miałaby się utrzymać to pewnie wynik byłby inny.Zasmucaja mnie coraz bardziej wiadomosci;jakieś cholerne fatum.Powinno się udawać a jest inaczej.
Ena dzialaj dalej-pozostał ci jeden torbiel?Chyba nie urośnie przy kolejnej stymulacji.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Madlen ja odstawiłam leki 9dpt.Wiedziałam ze nic niema.Genetyka robie po pierwszym niepowodzeniu-nie mam mrozaków.
Gosia rejestrowałam sie osobiście ale nie w gabinecie-gdy dzwoniłam na ten nr od Ciebie to pani mnie nie chciała zarejestrowac.Kazała dzwonić do ogólnej rejestracji a ze tam ciągle zajęte to podjechalam osobiście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 17:41
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlen ja bym nie odstawiala jeszcze leku, mi wczoraj doktor powiedzial ze jesli po 14 dniach test wyjdzie negatywny lub zaczne krwawic to leki trzeba odstawic. A tak to jeszcze nic straconego Ja niestety zaczelam krwawic dzis na maxa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 17:45
-
[email protected] wrote:Madlen ja odstawiłam leki 9dpt.Wiedziałam ze nic niema.Genetyka robie po pierwszym niepowodzeniu-nie mam mrozaków.
Gosia rejestrowałam sie osobiście ale nie w gabinecie-gdy dzwoniłam na ten nr od Ciebie to pani mnie nie chciała zarejestrowac.Kazała dzwonić do ogólnej rejestracji a ze tam ciągle zajęte to podjechalam osobiście.