Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asia piękne te twoje robótki!
Ena w sumie to chyba niczym sie nie różni bo jak pęcherzyk nie pęknie to rośnie dalej do torbieli. Ja miałam 4 cm i lekarz w mowil ze absolutnie bez stymulacji bo można pogorszyć wiec miałam miesiąc urlopu póki sie nie wchlonela. Ale jak dziewczynom sie wchlaniala to ok tylko nie wiem czy miały normalnie stymulacje.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Asia, łał. Ta zielona chyba byla najbardziej oracochlonna co? Ja to w ogole nie mam takich zdolnosci.
Każde jest pracochłonneale mnie to odstresowuje i wycisza
Ja nadal twierdze ze nie mam zdolności do takich rzeczy. Jakie ludzie robią cuda....
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia super. Zdolniacha jesteś! ja już po pobraniu krwi po południu lecę do endykrynologa z wynikami tsh
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAna 1122 to daj znać, co powiedział endokrynolog. Powodzenia.
Nadziejka - dr P kazał zachować spokój i zlecił stymulowanie, zatem trzymam się wytycznych eksperta. A kto zlecił ci wtedy antykoncepcję - dr W?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 09:59
-
Ena wrote:Ana 1122 to daj znać, co powiedział endokrynolog. Powodzenia.
Nadziejka - dr P kazał zachować spokój i zlecił stymulowanie, zatem trzymam się wytycznych eksperta. A kto zlecił ci wtedy antykoncepcję - dr W?
Tak doladnie dr W dal na miesiąc tabletki vibin. Co lekarz to opinia. A może to nie jest to samo wiec trzeba robic tak jak lekarz prowadzący mówi.Ena lubi tę wiadomość
-
No niedobrze. Już mąż mi zrobił wodę z solą do moczenia nog i herbatę z miodem. A teraz kroi cebule na syrop. Jak ja go kocham.
asiastokrota, Makumba, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pije mleko Z miodem. Herbatę Z miodem I ta wode też sobie zrobię tylko słyszałam że za dużo witaminy c jest niebezpieczne to prawda?
-
A mnie wysypuje. I to nie takie normalne syfki, tylko wulkany ktorych wycisnac nie mozna, bo tylko rosna i bola."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny