Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:Mi za każdej wizycie dr P włącza 4D teraz to już ciezko, bo Jachu garde trzyma, mało miejsca juz ma. Ale jak dla mnie to dr P robi mega zdjęcia i film w 4D też mamy na pamiątkę
-
Ana i co dziś lepiej?
My dziś w robocie... gramy dla radców prawnych... mam nadzieję że o drugiej skończymy...01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Ana i co dziś lepiej?
My dziś w robocie... gramy dla radców prawnych... mam nadzieję że o drugiej skończymy...malgos741 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:o to miłej pracy:)
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Ana nie wszyscy są wierzący, niektórych adwent nie dotyczy.
Makumba lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ej no .. ale mnie pocieszylyscie... powiedzieli że na afterparty zapraszają do chilli..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 19:19
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Myślisz że będą grzeczni I Tak szybko się skończy? Ale jest już post to oni sobie imprezy jeszcze robią?
Teraz to mało kto patrzy czy to post, adwent. Ja mimo, że wierząca, ale w Boga (nie w wymysły kościoła) to z chęcią bym na imprezę poszła.malgos741, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
To kiedy robimy zjazd staraczek????ja się pisze na porządna imprezkę. Raj dla duszy i ciała. Polecam chilli jest tam Superancko.
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Karcia wrote:Ana czy mówiłaś już rodzince o ciąży czy trzymasz ten prezencik na święta ?
Karcia, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
[email protected] wrote:To kiedy robimy zjazd staraczek????ja się pisze na porządna imprezkę. Raj dla duszy i ciała. Polecam chilli jest tam Superancko.
-
słomka :) wrote:Sok malinowy mozna, nie mozna naparu z liści i łodyg malin. Podobno w tych liściach i łodygach jest jakaś substancja co wywołuje skurcze.
-
nick nieaktualny