Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Ana - ja pisałam, że można pić sok malinowy, bo o niego pytałaś, a nie o napary.
Impreza w nowym roku by się nam przydała. -
Cześć dziewczyny. Dziś dopadły mnie bóle brzucha te podobne do miesiączkowych. Występują one raczej z przerwami. Cos jakby skurcze. Chwile mnie boli z jakies pól minuty i puszcza. Wzięłam nospe max pierwszy raz od transferu. Trochę się martwię. Wiem że to nie musi oznaczać nic złego ale same wiecie jak to jest. Człowiek martwi sie wszystkim. Pociesz mnie tylko fakt że temperaturę mam podwyższoną i wiem że duphaston nie ma wpływu na tempkę. Rano zazwyczaj 36,7 lub 36,8 a w dzień 36,9 do 37.1.
Wiem że dopóki nie zrobie bety nic nie wiadomo ale tak chciałam się z Wami podzielić moimi przemyśleniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 12:26
malgos741, sonia86 lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie są 2 zarodki I 2 serduszka:-) jeden jest mniejszy I trzeba zobaczyc za 2 tygodnie czy nadal będa z nami 2 bo różnie bywa. Trzymajcie dziewczyny kciukI za maluchy
Karcia, leo, malgos741, Makumba, sonia86, asiastokrota, Asia08, nadziejka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ana ja trzymam nadal kciuki
piękny suwaczek
Emilka lubie za przemyślenia i trzymam kciuki..
Ena do 2.30Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 15:42
ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Ana a ten lekarz do którego chodzisz to od was z miasta?
-
e_mil_ka wrote:Ana ciąże będziesz prowadziła u kogoś na miejscu? Jak tak to u kogo jesli mogę zapytać.