Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczerze? To miała z nim "przyjemność" w szpitalu kiedy leżałam z hiperką. Nie podoba mi sie jak traktuje pacjentki. Być może był dla mnie taki bo nigdy sie u niego nie leczylam nie bylam jego pacjentką. Kiedy dowiedział się że mam w szpitalu znajomą pielęgniarkę zmienił sie o 180 stopni. Nawet zaprosil moich rodziców na rozmowę żeby sie nie martwili. Chyba chciał naprawić całą sytuację ale zdania niestety nie zmienię. Jeśli chodzi o kompetencje to nie mam pojecia. Być może to dobry lekarz nie kwestionuję tego i ważne żeby lekarz tobie odpowiadał. Tak właśnie rozmyślam gdyby się udało to gdzie ewentualnie prowadzić ciąże. Czy szukać kogoś na miejscu czy może Artemida.
-
Rozmyślam kiedy mój 1 (z dwóch) zarodek się ulotnił. To był 6 tydzień i 4 dzien ciąży wg karty ciąży i na ekranie usg był tylko jego ślad. Drugi miał tego dnia 7,1 mm.
Ana ile Ty masz lat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 20:21
-
Makumba wrote:Rozmyślam kiedy mój 1 (z dwóch) zarodek się ulotnił. To był 6 tydzień i 4 dzien ciąży wg karty ciąży i na ekranie usg był tylko jego ślad. Drugi miał tego dnia 7,1 mm.
Ana ile Ty masz lat? -
nadziejka88 wrote:I my Cie Ana witamy:)
Ja niestety juz od godziny w pracy i jak co poniedziałek ciężko bylo sie zwlec z lozka -
Ana są takie suwaczki dla bliźniaków
Emilka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Ana są takie suwaczki dla bliźniaków
Emilka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& -
ana1122 wrote:No pamiętam jak to było:-( A lubisz swoją pracę?
Lubię, bo pracuję w zawodzie po kierunku studiów więc na to nie narzekam ale tak czy siak poniedziałki są ciężkie i już nie mogę się doczekać kiedy ja będę mogła delektować się swoim małym ciążowym szczęściem na zwolnieniumalgos741 lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Lubię, bo pracuję w zawodzie po kierunku studiów więc na to nie narzekam ale tak czy siak poniedziałki są ciężkie i już nie mogę się doczekać kiedy ja będę mogła delektować się swoim małym ciążowym szczęściem na zwolnieniu
-
Mam pytanie do dziewczyn ktoś sa już od dłuższego czasu na zwolnieniu z powodu ciąży. Wczoraj sie tyle naczytałam na temat kontroli ZUSu dotyczące zasadności zwolnienia. Czy któraś z Was miała może taką kontrolę?
-
nick nieaktualnyCześć W poniedziałek
Emilka nie wiem jak teraz, ale jak bylam na zwolnieniu ciążowym to miałam kontrol z ZUS. Mialam leżące, bo tylko takie wystawiał dr W. Byłam zwykłym pracownikiem, normalne zatrudnienie kilka lat, nie jakieś duże wynagrodzenie. Raz mnie odwiedzili - późno koło 16.