X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Emilka jak tam się czujesz?

Ana lecę na nospie max. Jedna tabletka wystarcza na cały dzień. Wieczorem ból brzucha mnie nie budzi ale z rana znowu to samo. Mam nadzieję, że to dobry objaw. Lekko zaczęły pobolewać mnie piersi ale to nie jest jakiś wielki ból. poza tym chyba żadnych objawów, które można byłby zaliczyć do ciążowych.

Wszystko ładnie pięknie gdyby codziennie szefowa do mnie nie dzwoniła. Jak tylko widzę jej numer to od razu ciśnienie w górę. Pierwsze pytanie zawsze jak się czuje, że niby sie tak o mnie troszczy a potem bla bla o pracy. Nawet wczoraj niedziela a ona chyba po 18 do mnie dzwoniła. Jakaś masakra.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka to nie odbieraj. Ja wychodzę w piatek z pracy i do poniedzialku rana nie ma ze mną kontaktu :)

e_mil_ka lubi tę wiadomość

• [email protected] Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana u mnie spoko,dziś pierwszy dzień w pracy-uf jakoś wytrzymam. Do niedzieli przeżyje i znów wolne aż do świąt. W czwartek idę na wizytę,pogadamy z lekarzem co dalej.Narazie suplementacja i robótki domowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 18:17

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
  • [email protected] Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka Ty już wiesz ze się udało prawda?

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malawiki powiem tylko że nie chce zapeszać :) wszystko okaże sie w piątek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 18:50

Karcia, Makumba, ana1122, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    Emilka to nie odbieraj. Ja wychodzę w piatek z pracy i do poniedzialku rana nie ma ze mną kontaktu :)

Chciałabym ale mija szefowa jest na tyle bezczelna że potrafi zapytać czy tak bardzo cenię swój czas żeby nie odbierać telefonów że jestem taka zajęta że nie mogę na pięć minut odebrać telefonu. Szkoda słów. Mam nadzieję że się udało i niebawem będę mogła cieszyć się zwolnieniem ciążowym.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba, ona sie raczej nie zgodzila. Moim zdaniem to wymysl jej i bhp-owiec. ;) Niech przyjezdza, ja i moj pies zapraszamy. :D

Emilka, widze ze nie tylko ja mialam przerypane w pracy. Szef do mnie nie wydzwanial ale inni tak. Teraz tylko kolezanka czasem dzwoni, ale od niej akurat odbieram bo zostala sama z dnia na dzien i po prostu czuje sie w obowiazku jej pomoc. Na szczescie dzwoni juz mniej. :)
    A propo bezczelnosci Twojej szefowej. Skoro jestes na zwolnieniu, to cenisz swoj czas. Przykre to i faktycznie szkoda slow.

Aha, ja tez na zwolnieniu mam 2.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 19:10

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka, jak tylko będziesz miała sposobność, rzuć tę pracę w cholerę! Znajdziesz sobie lepszą! W życiu bym się na coś takiego nie zgodziła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 19:19

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Malawiki powiem tylko że nie chce zapeszać :) wszystko okaże sie w piątek.
    To się wie :D Nie zapeszamyyy ❤️

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Makumba, ona sie raczej nie zgodzila. Moim zdaniem to wymysl jej i bhp-owiec. ;) Niech przyjezdza, ja i moj pies zapraszamy. :D

Emilka, widze ze nie tylko ja mialam przerypane w pracy. Szef do mnie nie wydzwanial ale inni tak. Teraz tylko kolezanka czasem dzwoni, ale od niej akurat odbieram bo zostala sama z dnia na dzien i po prostu czuje sie w obowiazku jej pomoc. Na szczescie dzwoni juz mniej. :)
    A propo bezczelnosci Twojej szefowej. Skoro jestes na zwolnieniu, to cenisz swoj czas. Przykre to i faktycznie szkoda slow.

Aha, ja tez na zwolnieniu mam 2.

Tzn. Zryta głowa :D Spoko, są i tacy :D
    Noo chyba, że akurat wyjdziesz z psem :P

Asia08 lubi tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka Ty w piątek będziesz się cieszyć a ja będę znów miała doła bo w piątek ma przyjść @... Niestety przylezie bo już ją powoli czuję w kościach.

Karcia
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia Ty się nie smuć, bo Twoj plan też zostanie zrealizowany.
    Jak Twoja dieta?

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba dziękuję - dziś odebrałam paczuszkę z poczty. Już wypiłam kubek :-)

Eve - kiedyś Pani A zasugerowałam, żeby 2 wpisała, ale ona, że wszystkim dr każe 1...wrrrrr.

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    Emilka, jak tylko będziesz miała sposobność, rzuć tę pracę w cholerę! Znajdziesz sobie lepszą! W życiu bym się na coś takiego nie zgodziła.

To jest moje marzenie.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia wrote:
    Emilka Ty w piątek będziesz się cieszyć a ja będę znów miała doła bo w piątek ma przyjść @... Niestety przylezie bo już ją powoli czuję w kościach.
    Karcia nic nie wiadomo. Boję się że moja intuicja mnie zawiedzie. A ty też doczekasz sie maleństwa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 19:44

Karcia lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka będzie dobrze. Ja miałam Z pracy cały czas telefony i smsy jak coś mają zrobić. Ale od momentu jak zanioslam zwolnienie Z literka b mam spokój. Tylko obiecałam że przyjdę W wolnym czasie na 1 dzień żeby pokazać im co I jak.

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana u mnie żeby przekazać obowiązki trzeba przynajmniej miesiąca. Nie wiem jak co szefowa planuje bo już dziś poleciał tekst że mam wracać do pracy to będę miała głowę zajętą. Oprócz mnie od stycznia nikt nie będzie pracował bo dziewczynie kończy się umowa. Jakoś szefowa nic nie mówi o jej przedłużeniu. Ona chyba myśli że ja będę z brzuchem do pracy jeździć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 20:06

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    Karcia Ty się nie smuć, bo Twoj plan też zostanie zrealizowany.
    Jak Twoja dieta?
    Dieta średnio jakiś kryzys przechodzę i nie trzymam się już tak sztywno tej diety. Waga póki co +1.5 kg więc lipa... straciłam jakoś zapał niby wagę kontroluję ale brak mi już motywacji.

Karcia
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Makumba dziękuję - dziś odebrałam paczuszkę z poczty. Już wypiłam kubek :-)

Eve - kiedyś Pani A zasugerowałam, żeby 2 wpisała, ale ona, że wszystkim dr każe 1...wrrrrr.

Ena fajnie, że nikt tego nie pierdyknął. Mój mąż to ten woreczek wyrzucił z fotela pasażera za siedzenie samochodu, powiedział że go ktoś jeszcze o handel marychą posądzi :D Ale pachniało w samochodzie cudnie :D
    No to niech działa!

eni33 lubi tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka ja już miesiąc temu przekazałam obowiązki jak szłam na zwolnienie. A mimo to jeszcze mnie męczą. Dlatego wpadnę na chwilę I zapytam co im jeszcze pomoc. Planują że moje obowiązki na 3 osoby rozdziela

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
‹‹ 537 538 539 540 541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ