Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka Ty już tam po L4 nie wracaj. Moja koleżanka w poprzedniej pracy miała podobnie, zaszła w ciążę i przyrzekła sobie, że nie wróci. Chwilowo było ciężkawo, ale za chwilę znalazła fajną pracę. Rozpuszczaj już wici wsród ludzi, proś żeby Ci przekazywali jak gdzieś coś się zwalnia itp.e_mil_ka wrote:Ana u mnie żeby przekazać obowiązki trzeba przynajmniej miesiąca. Nie wiem jak co szefowa planuje bo już dziś poleciał tekst że mam wracać do pracy to będę miała głowę zajętą. Oprócz mnie od stycznia nikt nie będzie pracował bo dziewczynie kończy się umowa. Jakoś szefowa nic nie mówi o jej przedłużeniu. Ona chyba myśli że ja będę z brzuchem do pracy jeździć.
A Pani szefowej jak znowu zadzwoni powiedz coś w końcu do słuchu. Grzecznie, ale żeby w pięty poszło. To nie jest normalne zachowanie, to jest DRAMAT.
Ale ponieważ tak nie zrobisz, spróbuj chociaż zrobić tak żeby ona sobie w końcu sama poradziła. Przeciągnij czasowo, oddzwoń za 5 godzin a najlepiej na 2 dzień, w końcu się od Ciebie musi odpierdzielić.
Jezu, straszne, Emilka życie sobie psujesz.
-
Makumba wiem o tym bo wczesniej koleżanka moja tez pracowała i sie zwolniła. Szefowa podsumowała ją że nie chciało jej sie pracować. A ja sie nie dziwie że odeszła. Zmieniła pracę i oddycha pełną piersią.
-
Dla mnie to zrozumiałe, że nie chciało jej się pracować dla tej Pani. Nie warto.e_mil_ka wrote:Makumba wiem o tym bo wczesniej koleżanka moja tez pracowała i sie zwolniła. Szefowa podsumowała ją że nie chciało jej sie pracować. A ja sie nie dziwie że odeszła. Zmieniła pracę i oddycha pełną piersią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 20:52

-
nick nieaktualnyJak to zobaczyłam to od razu miałam jedno skojarzenieMakumba wrote:Ena fajnie, że nikt tego nie pierdyknął. Mój mąż to ten woreczek wyrzucił z fotela pasażera za siedzenie samochodu, powiedział że go ktoś jeszcze o handel marychą posądzi
Ale pachniało w samochodzie cudnie 
No to niech działa!
Makumba lubi tę wiadomość
-
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24: polopiryna - betowanie 2
24: Asia08 - betowanie 1
26: Asia08 - betowanie 2
Listopad
9:ana1122-punkcja
12:ana1122-transfer
13:makumba-betowanie
15:makumba - betowanie
20:Malawiki-Punkcja
23:Izaura -punkcja
25:Malawiki - transfer
27:ana1122-tescik
28:izaura - transfer
Grudzień
03: ana1122 - wizyta ciążowa
03: Ona84- wizyta
03: e_mil_ka - criotransfer
05: asiastokrota - wizyta
05: polopiryna - wizyta
05 : malgos741 - wizyta
06: malgos741 - genetyk
06: malawiki - pierwsza beta
16: e_mil_ka - betowanie
29: Asia08 - wizyta
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin porodu
Czerwiec
22: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 09:08
-
Nadziejka 88 ja czekam do piątku. Ja też się niecierpliwie ale obiecałam sobie że poczekam do końca
. Chcę nacieszyć się tą nadzieją że się udało.
Izaura chyba pisała wcześniej że dostała miesiączkę jak dobrze pamiętam po 9 dniach od transferu.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Emilka podziwiam Twoją wytrwałość i cierpliwość. Trzymam kciuki za piątek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
Hej dziewczynki postanowilismy z mezem ze to dobry czas wziac sie za leczenie. wczoraj oddalismy krew na badania hormony itd, troszke nas to kosztowalo ale co zrobic. Dzis umowilam meza na badanie nasienie za tydzien bedzie mial wizyte- bylamw szoku ze tylko 50 zl badanie :o . Jak beda wszystkie wyniki to zapisujemy sie nawizyte w Artemidzie. Pozdrawiam Was cieplutko !
malgos741 lubi tę wiadomość

Gorzkie jak piERun