Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak skończę, to się pochwalę...a prasowanie też leży
Ja ważę się dość często, bo dużo jem. Od początku ciąży przytyłam już prawie 4 kilo, choć teraz waga trochę wolniej rośnie. Ale za to brzuch mi wywaliło. Zawsze był pierwszy żeby oznajmić światu, że tyję, ale pierwszy raz się z tego cieszęleo, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualny
-
Ana, ja mam podobny problem, a właściwie dwa - jeden ma 10, drugi 16 lat
zawsze pytam brata, co tam chłopaki by chcieli. W tym roku sam nie wie i stwierdził, ze najlepiej czekoladę i kasę
A tak już poważniej, często kupuję planszówki, choć te fajne są dość drogie. A ile kasy masz na wydanie?19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
ana1122 wrote:Najlepiej jak najtaniej bo ja mam dużo chrześniakow A on jako dodatek do nichAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ana napisz list do niego od świętego Mikołaja, że grzeczne dzieci nie wymyślają tylko cieszą sie z tego co dostana i jeszcze ładnie dziękują a on wtakim razie nawet na rózge nie zasłuzył
ana1122 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Będę musiala coś wymyśleć
my mamy 4 chrzesniakow i 4 dodatki do nich tzn ich rodzeństwa. Także trochę zachodu jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 22:50
-
No tak nie ma to jak chrześniaki też mamy jednego wspólnego z mężem ma 9 lat i nic innego go nie interesuje jak lego ninjago
. A w kwietniu ma komunię aż się boje o naszą kieszeń jak sądzicie ile się daje na pierwszą komunie jak jesteśmy razem chrzestnymi? . Ubrałam choinkę i oczywiście co świeczki pierdykły i masz babo placek
Karcia -
Ana my kupujemy tylko chrześniakom. Rodzeństwo naszych chrześniaków ma swoich chrzestnych i ze względu również na fundusze nie możemy pozwolić sobie na tyle wydatków. A tak w ogóle to współczuje wymyślania co tym wszystkim dzieciom kupić
ja już prezenty nam dla wszystkich i nawet już pięknie zapakowane w ozdobny papier
Uwielbiam to kiedy wszyscy latają za prezentami a ja dawno mam to z głowy
ana1122, Gosia321 lubią tę wiadomość